Propers Actes

 • La qualitat arquitectònica, pilar en l’activitat del COAC

  La qualitat arquitectònica, pilar en l’activitat del COAC

  Aquest mes de juliol s’han celebrat els tres anys de l’aprovació de Llei de l’Arquitectura, una iniciativa del COAC dirigida a posar en valor l'interès públic de l'arquitectura i restablir el seu valor social i la tasca dels arquitectes, professionals amb un paper molt important en el benestar de les persones.

  29/07/2020

 • La imatge del Servei d'Orientació Col·legial

  El COAC estrena un programa d'ajuts econòmics i...

  El COAC posa en marxa el SOC COAC, el Servei d’Orientació Col·legial, un projecte adreçat al col·lectiu d’arquitectes col·legiats que ofereix suport econòmic, assessorament i suport personal i d'orientació professional.Amb aquesta iniciativa, el COAC assumeix el compromís de fer costat als col·legiats i ajudar-los a reactivar la seva carrera professional, ja sigui mitjançant la prestació d’ajudes i serveis o l’assessorament en tots els àmbits.

  13/07/2020

 • El COAC, amb la renovació urbana i la rehabilitació

  En aquests moments d’emergència climàtica i de problemàtica habitacional, que s’hi sumen a una situació d’estancament econòmic per al sector, és fonamental implementar iniciatives clares i contundents per impulsar la renovació urbana i la rehabilitació. Des del COAC, així com per a la resta d’actors del sector, defensem que aquesta és l’estratègia necessària per sortir de la situació en la qual ens trobem.

  27/07/2020

 • El COAC presenta un document de propostes per a la reactivació...

  Des de l’inici de la crisi de la COVID-19, el COAC està realitzant un conjunt d'accions dirigides, d’una banda, a donar tot el suport possible al col·lectiu i, de l’altra, a exigir a l’Administració més atenció i mesures per al nostre sector.

  21/07/2020

 • Nou Reglament de Visat

  Aprovació definitiva del nou Reglament de Visat del COAC

  El passat dia 6 de juliol la Junta de Govern del COAC va aprovar definitivament el nou Reglament de Visat.

  20/07/2020

 • El COAC col·labora en el Pacte per Barcelona

  L’Ajuntament de Barcelona, en col·laboració amb els grups municipals, ha impulsat un procés de diàleg i consulta amb els principals actors de la ciutat, entre els quals figura el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, per poder formular un pacte de ciutat. Amb l’objectiu de reimpulsar la ciutat des de tots els àmbits i ajudar a la recuperació social i econòmica, la iniciativa busca assolir grans consensos sobre les prioritats immediates de la ciutat.

  20/07/2020

 • La crisi de la Covid-19 agreuja la desacceleració del sector a...

  La Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) ha presentat l’activitat de construcció i rehabilitació de la província de Girona i de la resta de Catalunya referent al primer semestre de l’any 2020. L’estudi s’ha fet a partir del visat dels projectes d’execució d’obra, obligatoris per poder començar obres de nova planta i de gran rehabilitació. Les conclusions d’aquesta anàlisi proporcionen les dades més fiables del que en el futur immediat es construirà al territori. 

  9/07/2020

 • Edificació a Catalunya 1r semestre 2020

  La crisi de la COVID-19 agreuja la desacceleració del sector

  Per primer cop en 6 anys els resultats de l’anàlisi del visat es mostren negatius: el primer semestre del 2020 la superfície visada a Catalunya baixa un 14% respecte el mateix període del 2019. Aquest creixement negatiu s'explica sobretot perquè la Demarcació de Barcelona, motor de la tímida recuperació dels anys anteriors, ha seguit disminuint en superfície visada.

  7/07/2020

 • obertura serveis presencials

  Al juliol, les seus del COAC obren els serveis presencials amb...

  Després de la finalització de l’estat d’alarma, el COAC treballa per poder recuperar l’activitat a les seus amb la màxima seguretat. Així, el proper dijous 2 de juliol està previst reprendre els serveis presencials que durant aquests mesos s’han hagut d’aturar. Concretament són: Visat administratiu, alguns tràmits de Secretaria, préstec i consulta a les Biblioteques i consultes als fons de l’Arxiu Històric.

  26/06/2020

Pàgines