• Presentació del projecte Magnet a l'escola Camps Elisis de Lleida

  L’arquitectura a les aules: l’escola Camps Elisis inicia un...

  L’escola Camps Elisis de Lleida ha iniciat un projecte innovador en aliança amb la Demarcació de Lleida del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, que tindrà una durada de quatre anys.

  20/11/2019

 • Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

  El COAC acull l'Assemblea General del Consell d'...

  El proper dia 22 de novembre, el Consell d'Arquitectes d'Europa (CAE) celebrarà la seva Assemblea General a la seu del COAC de plaça Nova, amb la participació de les 43 organitzacions que en formen part,  entre les quals el CSCAE.

  30/10/2019

 • Enquesta llicències Barcelona

  L'enquesta de llicències de Barcelona evidencia la...

  Un cop analitzats els resultats de l'enquesta sobre la tramitació de llicències a la ciutat de Barcelona, obtinguts gràcies a la participació de més de 500 arquitectes, s'han identificat les principals dificultats amb què es troba el col·lectiu a l'hora de fer tràmits i el grau de satisfacció del procés de tramitació. Principals resultats: nivell d'esmenes i durada dels tràmits

  29/10/2019

 • Exposició al COAC.

  El COAC atorga les Medalles COAC 2019 al 48H Open House i la...

  La Junta de Govern del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya ha decidit atorgar les Medalles COAC 2019 al 48H Open House i a la Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell. Amb aquesta distinció, el Col·legi reconeix la tasca que fan ambdues entitats en la divulgació del patrimoni arquitectònic, dels arquitectes i de l'arquitectura.

  30/10/2019

 • El paper del COAC en els concursos públics

  El paper del COAC en els concursos públics

  Fa uns dies informàvem que ADIF s’havia vist obligada a modificar el plec tècnic i a tornar a convocar la licitació del projecte de reforma de l’Estació de Sants, fruit d’un recurs interposat pel COAC. Des de l’entrada en vigor de la Llei d’Arquitectura s’han corregit nombrosos plecs de clàusules gràcies als recursos interposats pel COAC, generant un escenari en el qual, molt sovint, el sector públic ja consulta al COAC de forma prèvia a la licitació.

  29/10/2019

 • Manifest sentència procés

  La Junta de Govern del COAC s'adhereix al manifest de la...

  La Junta de Govern del COAC s'ha sumat a un manifest que rebutja la sentència del Procés, que s'ha fet pública aquest 14 d'octubre. El text el signen més de 100 organitzacions i institucions de la societat civil catalana, representants de diferents sectors del nostre país i compromeses amb els valors de la pau i el diàleg com a principis indestriables de tota societat democràtica.

  14/10/2019

 • Revista alemanya Frühlicht

  Ja podeu consultar la revista Frühlicht a la Biblioteca del...

  La Biblioteca del COAC ha adquirit recentment els 4 números publicats entre 1921-1922 de la revista alemanya Frühlicht, dirigida per l'arquitecte i publicista Bruno Taut, un dels representants més destacats de l'expressionisme alemany.

  30/09/2019

 • AGORA, de l’equip Peris-Toral Arquitectes SCPP

  L'equip Peris+Toral Arquitectes transformarà els espais...

  El Concurs per transformar en Centre Obert d'Arquitectura de Barcelona els espais públics de la seu de plaça Nova, convocat el passat mes de maig,  ja té guanyador: el projecte AGORA, de l’equip Peris+Toral Arquitectes, integrat per Marta Peris i José Manuel Toral. 

  27/09/2019

 • Alumnes. A la Setmana d'Arquitectura.

  Apunta't a la 2a edició d'Arquitectura a les Aules!...

  Per quart any consecutiu, el Col·legi d'Arquitectes durà a terme —conjuntament amb l'Ajuntament de Barcelona, la Fundació Mies van der Rohe, Construmat i ArquinFAD— la Setmana d'Arquitectura, que se celebrarà del 7 al 17 de maig de 2020.

  26/09/2019

Pàgines