Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Pròxims Esdeveniments

 • Exposició "Josep M. Pericas i Morros. 1881...

  Exposició "Josep M. Pericas i Morros. 1881...

  Després de passar pel Museu de l’Art de la Pell de Vic, l'exposició Josep M. Pericas i Morros. 1881-1966. Arquitecte, es podrà veure a Girona on es fa una inauguració conjunta a la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (19 h) i seguidament a la Casa Masó (19.30 h).

  Entitat organitzadora: COAC

  Girona

  Gratuït

 • Arquitectour Girona 2019: Revisitant l'arq...

  Arquitectour Girona 2019: Revisitant l'arq...

  El dissabte 12 d'octubre, s'ha programat la quarta edició de l'Arquitectour Girona, on es farà una ruta pel nucli antic de Cadaqués, centrada en l'arquitectura moderna. L'esdeveniment, de caràcter gratuït i obert a tothom, s'organitza en el marc del Dia Mundial de l'Arquitectura, que enguany és el dilluns 7 d'octubre.PROGRAMA

  Entitat organitzadora: COAC

  Cadaqués

  Gratuït

  Visita

 • Exposició: Import Wallonie Bruxelles

  Exposició: Import Wallonie Bruxelles

  Del 5 de setembre al 28 de novembre de 2019 podrem veure l'exposició "IMPORT WALLONIE-BRUXELLES " a la Demarcació de Tarragona del COAC. Una mostra de 20 projectes d’arquitectura que per la seva situació, tipologia i programa. es poden considerar re-activadors de la ciutat de Brussel·les.

  Entitat organitzadora: COAC

  Tarragona

  Gratuït

  Exposició

 • Exposició: "Per Durar"

  Exposició: "Per Durar"

  El Museu de Granollers acollirà l’exposició PER DURAR, un recull de fotografies del treball de més d’un centenar de dones que, durant les tres primeres setmanes de març de 2018, van participar en les feines de restauració dels arrebossats tradicionals en la concessió Allou-Sana, al poblat de Tangassogo (Tiébélé), situat al sud de Burkina Faso.

  Entitat organitzadora: COAC

  Granollers

  Gratuït

  Exposició

 • Conferència "Fullness" a càrrec de l’...

  Conferència "Fullness" a càrrec de l’...

  El dilluns 9 de setembre (19.30 h), la sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC acull la conferència Fullness a càrrec de l’arquitecte David Khon, que és l’encarregat d’iniciar el cicle de conferències MARQ 2019 / 2020 que organitza l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona. 

  Entitat organitzadora: COAC

  Girona

  Gratuït

  Conferència

 • Jornades Tècniques POUM de Vic

  Jornades Tècniques POUM de Vic

  La seu de Vic del COAC i els serveis tècnics de l’Ajuntament de Vic tenen previst celebrar dues jornades tècniques sobre el POUM:1a sessió: Explicació general del POUM i de la normativa del sòl urbàData: 12 de setembre Hora: 18.30 hLloc: Sala d'actes del COAC-Vic (Pl. Bisbe Oliba, 2)2a sessió: El sòl no urbanitzable i la ciutat antiga

  Entitat organitzadora: COAC

  Vic

  Gratuït

  Jornada

 • Nova pedalada: "Passeig marítim de El Prat...

  Nova pedalada: "Passeig marítim de El Prat...

  L’Agrupació d'Arquitectes Urbanistes del COAC (AAUC) ha organitzat, dins del sisè cicle de Pedalades, una nova sortida que tindrà lloc el dissabte 7 de setembre.Properament més informació i inscripcions.

  Entitat organitzadora: AAUC, COAC

  Barcelona

  Visita

 • Presentació del llibre de fotografies “Pell”, a...

  Presentació del llibre de fotografies “Pell”, a...

  El dimecres 25 de setembre (19.30 h), tindrà lloc a la sala d'actes Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC la presentació del llibre "Pell" de Joan Ganyet. En aquesta publicació editada per Salòria, s’hi recopilen unes 60 parelles de fotografies obtingudes dels murs de ciutats històriques del Mediterrani (Venècia, Roma, Palerm, Atenes, Dubrovnik, Tarragona, Barcelona, Bèrgam, etc.).

  Entitat organitzadora: COAC

  Girona

  Gratuït

  Presentació

 • El COAC participa en la iniciativa de la UIC pe...

  El COAC participa en la iniciativa de la UIC pe...

  La UIC Barcelona School of Architecture presenta l’exposició “22@_What? How to achieve balance in Northern Poblenou, Barcelona”, una mostra de 10 treballs de fi de grau que reflexiona sobre el districte 22@ 20 anys després de la seva implementació.

  Entitat organitzadora: UIC Barcelona School of Architecture

Pàgines