Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Fòrum Hipàtia

V Fòrum Hipàtia: 'Les ciutats que volem les dones'

Imatge: 
Fòrum Hipàtia
El proper 20 d'abril a les 18 h, la seu del COAC (Plaça Nova, 5. Barcelona) acollirà la cinquena edició del Fòrum Hipàtia, organitzat per l'Associació 50a50 amb col·laboració d'altres entitats i associacions de dones directives, professionals i emprenedores. És un espai de reflexió, visibilització i crida a l’acció sobre les desigualtats de gènere en l’àmbit laboral i social.

Una d’aquestes entitats és la Comissió de Dones i Igualtat de la Intercol·legial, la qual té un paper molt important i de gran influència dins del Fòrum Hipàtia.

Des de l’any 2021, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya ostenta la vicepresidència de la Comissió, per tal de coordinar diferents projectes impulsats pels més de 40 col·legis professionals.

La sessió d’enguany portarà per títol "Les ciutats que volem les dones. Fets i no paraules", i reunirà cinc dones que comparteixen l'objectiu de ser alcaldables en l'actualitat i que ho han estat en el passat. Les participants ens explicaran les accions que han pogut dur a terme o que volen liderar en un futur comptant amb el suport electoral.

L’acte finalitzarà amb una copa de cava i es realitzarà networking entre les assistents.

Participants:

· Maite Viñals, ERC
· Nuria Parlon, PSC
· Meritxell Budó, Junts
· Iolanda Sanchez, En Comú Podem
· Agnès Ferré, PdCat 

La jornada és gratuïta, però cal inscripció prèvia.

Acte organitzat per:Amb el patrocini de:

Versió per a imprimirPDF version