Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • L'arquitectura al servei dels infants. El nou Pediatric Cancer Center de Sant Joan de Déu

  Després de la remodelació dels seus equipaments, l'Hospital Sant Joan de Déu afronta el repte de construir el futur SJD Pediatric Cancer Center Barcelona.Amb la voluntat de conèixer els detalls del projecte, el Col·legi d'Arquitectes organitza un acte el proper dijous 31 de gener a les 18.30 h.

  Demarcació: Barcelona
  Día: 31 gener 2019 a les 18.30h

 • VII Jornades de Patrimoni. "El patrimoni dels camins històrics de la Catalunya Central"

  El Centre d’Estudis del Bages, la Demarcació de les Comarques Centrals del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, la Fundació Aigües de Manresa - Parc de la Sèquia, l’Arxiu Comarcal del Bages i el Museu Comarcal del Bages organitzen les VII Jornades de Patrimoni.El propòsit de les VII Jornades del Patrimoni, que se celebraran el 25 i 26 de gener i el 2 de febrer, és analitzar la situació dels camins històrics de la Catalunya Central.

  Demarcació: Comarques Centrals - Seu de Manresa
  Des de: 25 gener 2019 - Fins: 2 febrer 2019

 • 80è aniversari de la mort de Torres Clavé

  El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya organitza, el proper 25 de gener, un acte commemoratiu amb motiu del 80è aniversari de la mort de Torres Clavé, el 12 de gener de 1939. Programa de l'acte:19.00 h Presentació a càrrec de Sandra Bestraten, presidenta de la Demarcació de Barcelona del COAC.

  Demarcació: Barcelona
  Día: 25 gener 2019 a les 19 h

 • Jornada al COAC: Cap al Pla Director de la Model

  Coincidint amb la fase inicial del projecte de transformació de l'espai de la Model, el COAC i l’Ajuntament de Barcelona van realitzar el passat mes d'abril un acte obert per incentivar el debat i enriquir-lo amb la presència de mirades expertes.

  Demarcació: Barcelona
  Día: 24 gener 2019 18 a 19.30 h

 • Conferència sobre la planificació ecosistèmica de les ciutats i metròpolis

  La major part de la població al planeta viu a les ciutats. L'increment de població urbana és exponencial i s'espera que, a meitats de segle, més del 70% dels pobladors de la Terra habitin en ciutats i metròpolis. En aquest context, l'arquitectura i l'urbanisme són claus en la resolució dels reptes presents i futurs de les nostres ciutats, situant sempre en el centre de les intervencions a les persones.

  Demarcació: COAC
  Día: 23 gener 2019 18.00 h.

 • Sessions d'Urbanisme Comparat: Moçambic i Equador

  L’Agrupació d’Arquitectes Urbanistes del COAC (AAUC) reprèn les sessions d’Urbanisme Comparat. La primera sessió del 8è cicle tindrà com a títol “Pla Base - Urbanisme Inclusiu. Exemples: comparació amb Moçambic i amb Equador” i tindrà lloc el proper dimarts 22 de gener a les 19 h. La sessió, a càrrec de Josep Maria Llop Torné, es farà a l’Aula 2 de l’Escola Sert (c. Arcs 1-3, 5a planta).

  Demarcació: COAC
  Día: 22 gener 2019 19:00 h

 • Sessió participativa del Pla d'actuació del Parc de Montjuïc amb arquitectes

  El Pla d’actuació del Parc de Montjuïc té com a objectiu emprendre una sèrie d’accions i línies de treball que han de convertir la muntanya en un parc equipat referent per als ciutadans de Barcelona, tot concretant les directrius fixades per la Modificació del Pla General Metropolità a l’àmbit de la Muntanya de Montjuïc de 2014.

  Demarcació: Barcelona
  Día: 18 gener 2019 12 a 14 h

 • Conferència de Jorge Vidal

  El dijous 17 de gener de 2019, coincidint amb la inauguració de l'Exposició dels Premis AJAC XI a Tarragona, l'Arquitecte Jorge Vidal, que ha estat guardonat en aquest certamen ens parlarà dels seus projectes més recents.Descarrega el Targetó.

  Demarcació: Tarragona
  Día: 17 gener 2019 19:30h

 • Com està el pati? Els conflictes laborals i de la professió

  El proper dijous 10 de gener ens tornem a trobar per debatre el context dels #jovesarquitectes. Hi esteu tots convidats a dir-hi la vostra, per seguir analitzant els conflictes laborals i de la professió en què ens trobem actualment i poder així generar respostes i vies de treball.

  Demarcació: COAC
  Día: 10 gener 2019 19 h

Pàgines