Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • Acte d'homenatge a l'arquitecte Lluís Brau

  El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya organitza, el proper 25 d'octubre, un acte d'homenatge pòstum en reconeixement a la trajectòria de l'arquitecte urbanista Lluís Brau, mort el passat 20 de març.

  Demarcació: Barcelona
  Día: 25 octubre 2018 19 h

 • "Complexitat essencial". Conferència d'Eduado Arroyo

  El proper dijous 25 d'octubre tindrà lloc a la Sala d'Actes de la Demarcació de Tarragona una conferència a càrrec de l'arquitecte Eduado Arroyo.En finalitzar l'acte es farà una sopar-col·loqui amb el conferenciant en el restaurant Barhaus. Si estàs interessat en assistir-hi, et pots adreçar a tarragona@coac.cat. Preu del sopar 18 €.

  Demarcació: Tarragona
  Día: 25 octubre 2018 19:30 h

 • Presentació del llibre 'Upcycling Wood'

  El proper 22 d'octubre a les 19 h, tindrà lloc a la sala d'actes del COAC la presentació del llibre "Upcycling Wood. Reutilización creativa de la madera".Comptarem amb la presència de l'arquitecte i autor del llibre Bruno Sève, de la dissenyadora d'interiors Esther López Aguilar i del dissenyador industrial Curro Claret.

  Demarcació: Barcelona
  Día: 22 octubre 2018 a les 19 h

 • L'AuS col·labora en la V Setmana de la Fusta

  Entre els dies 19 i 28 d’octubre se celebra la V Setmana de la Fusta. L'Agrupació Arquitectura i Sostenibilitat del COAC (AuS) col·labora en les següents activitats, que tindran lloc a la seu de plaça Nova:Dilluns 22 d’octubre19.00 h: Presentació del llibre "Upcycling Wood", de Bruno Sève.

  Demarcació: Barcelona
  Des de: 19 octubre 2018 - Fins: 28 octubre 2018

 • "Humanitzar". Conferència de TEd’A arquitectes

  El proper dijous 18 d’octubre tindrà lloc a la Demarcació de Tarragona una conferència a càrrec de TEd’A arquitectes, estudi ubicat a Mallorca format per Irene Pérez i Jaume Mayol.Recentment han rebut el Premi FAD d'Arquitectura 2018, en l’apartat Arquitectura Internacional, per l’Escola d'Orsonnens, Suïssa, i també han rebut el Primer Premi, en l’apartat Arquitectura Interior, pel projecte de Can Picafort a Mallorca.

  Demarcació: Tarragona
  Día: 18 octubre 2018 19:30h

 • Cicle de conferències i visites d'obra "Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2018" a la Garrotxa

  Exposició, conferència i visites d'obra a la Garrotxa emmarcat en el cicle "Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2018".Conferència inaugural a càrrec de XAA arquitectura i Arnau estudi d'arquitectura.Dimecres 17 d'octubre de 2018, a les 19.30 hores. Sala d'actes de l'Hospici d'Olot.

  Demarcació: Girona - Delegació de la Garrotxa-Ripollès
  Día: 17 octubre 2018

 • Debat: Noves fórmules d'accés a l'habitatge

  La Delegació del Vallès organitza, el proper 16 d'octubre a partir de les 18.30 h, el debat "Noves fórmules d'accés a l'habitatge" a la seu de l'ETSAV (Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès).Debatrem i reflexionarem sobre l'habitatge assequible i els diferents models possibles a dia d'avui.

  Demarcació: Barcelona - Delegació del Vallès
  Día: 16 octubre 2018 18.30 h

 • Conferència: Cases de Cós del Maresme

  En el marc del 48 h Open House Barcelona, el dimecres 10 d'octubre a les 20 h, tindrà lloc al Museu Arxiu de Vilassar de Dalt (carrer Marquès de Barberà, 9) una conferència sobre les Cases de cós del Maresme, a càrrec d'Antonio Pa

  Demarcació: Barcelona - Seu del Maresme
  Día: 10 octubre 2018 20 h

 • Arquitectour Debat: Bonell i Gil Arquitectes

  Un any més, coincidint amb l'Arquitectour, el pròxim dijous 4 d'octubre a les 19.30 h, tindrà lloc a la Demarcació de Lleida l'Arquitectour Debat. Enguany comptarem amb Bonell i Gil Arquitectes, i la conferència portarà per títol "Edificis i buits urbans".

  Demarcació: Lleida
  Día: 4 octubre 2018 19.30 h

Pàgines