Coordenadas para el nuevo milenio LREVMC

Presentació del llibre "L.R.E.V.M.C: Coordenadas para el nuevo milenio"

El proper 7 d'abril a les 18 h, a través del canal d'Instagram de La Capell, tindrà lloc la presentació del llibre "L.R.E.V.M.C: Coordenadas para el nuevo milenio" amb la participació de Jaume Prat, Núria Moliner i Mikel Lacasta.

Clica aquí 
per seguir l'acte.

*Si vols que Jaume Prat et dediqui un llibre, envia'ns un email a comandes@jordicapell.com i podràs recollir-lo a partir de l'endemà de la presentació.⁣

El 1986, Italo Calvino postulà les Sis propostes que havien de definir el llenguatge de la literatura del nou mil·lenni. El nostre entorn s'expressa i es defineix a través de l'arquitectura. El que teniu a les mans és una reflexió, una aposta sobre quin llenguatge ha de parlar l'arquitectura aquest mil·lenni. Uns projectes que, vistos en perspectiva, semblen construïts com si les haguessin seguit, son el punt de partida. Si la literatura ens parla de la vida l'arquitectura és el marc on aquesta es desenvolupa. L'arquitectura, que fixa el territori i ens orienta, és el que defineix aquestes Coordenades per al Nou Mil·lenni com si d'un viatge de tornada es tractés. Els llenguatges serveixen per parlar. Aquest llibre és com una mena de resposta d'un diàleg que quedarà obert.

 

Versió per a imprimirPDF version