Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • Presentació del llibre "Arquitectura in-dependiente" de José Maria Torres Nadal

  El dijous 21 de novembre a les 12h  l'arquitecte José M. Torres Nadal presentarà el seu  últim llibre titulat Arquitectura in-dependiente.Un acte organitzat per la Demarcació de Tarragona del COAC que es durà a terme a l'Escola d'Arquitectura de Reus de la Universitat Rovira i Virgili.

  Demarcació: Tarragona
  Día: Dj, 21 novembre 12 h

 • Viatge a Brussel·les 2019

  La Demarcació de Tarragona del COAC organitza un viatge a Brussel·les els dies 25, 26 i 27  d'octubre de 2019. Es tracta d'una molt bona oportunitat per conèixer l'arquitectura més rellevant d'aquesta ciutat. Podeu descarregar el programa del viatge aquí.PROGRAMA Divendres 25 d'octubre Matí

  Demarcació: Tarragona
  Des de: Dv, 25 octubre - Fins: Dg, 27 octubre

 • Diàleg "La perversitat de la bellesa. El llegat d'Otl Aicher en temps de la postveritat".

  El divendres 25 d'octubre, a les 19.00 hores, a la seu de la Demarcació de Girona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, amb motiu del 70 aniversari de la fundació de bulthaup, tindrà lloc un debat al voltant de la figura d'Otl Aicher, dissenyador alemany, mitjançant el diàleg "La perversitat de la bellesa. El llegat d'Otl Aicher en temps de la postveritat".

  Demarcació: Girona
  Día: Dv, 25 octubre 19.30 hores

 • Arquitectour Lleida 2019

  Arquitectour Lleida 2019

  Arquitectour 2019: una oportunitat per conèixer la configuració urbanística de Lleida a través d’una ruta per la rambla FerranLa rambla Ferran centrarà la cinquena edició de l’Arquitectour Lleida, rutes guiades gratuïtes per edificis habitualment no visitables de la ciutat, organitzat per la Demarcació de Lleida del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

  Demarcació: Lleida
  Día: Ds, 19 octubre De 9.45 a 13.30 h

 • Conferència: "Arquitectour Debat"

  En el marc de l’Arquitectour, divendres, 18 d’octubre a les 19.30 h, s’organitzarà a la sala d’actes de la Demarcació de Lleida del COAC l’Arquitectour Debat amb la conferència “La disciplina de l’existent”, a càrrec de Flores & Prats Arquitectes.

  Demarcació: Lleida
  Día: Dv, 18 octubre 19:30 h

 • Exposició "Josep M. Pericas i Morros. 1881-1966. Arquitecte"

  Després de passar pel Museu de l’Art de la Pell de Vic, l'exposició Josep M. Pericas i Morros. 1881-1966. Arquitecte, que ofereix una perspectiva global de la trajectòria de Pericas, on destaca els seus principals edificis i també presenta plànols i objectes originals dissenyats per l’arquitecte, es podrà veure a Girona.

  Demarcació: Girona
  Des de: Dv, 18 octubre - Fins: Dg, 08 desembre

 • Els Panyos, 1820: la primera fàbrica de Catalunya. Reptes per a la seva conservació

  Amb el títol “Els Panyos, 1820: la primera fàbrica de Catalunya. Reptes per a la seva conservació” es celebra a Manresa el divendres, 18 d’octubre, una jornada tècnica de debat amb arquitectes i historiadors per explicar i entendre la importància d’aquesta fàbrica i encarar el repte de la seva restauració.PROGRAMA • 9.30: Arribada dels participants

  Demarcació: Comarques Centrals - Seu de Manresa
  Día: Dv, 18 octubre De 9.30 a 17.00 h

 • Exposició "La Casa Noucentista: arquitectura unifamiliar a Catalunya (1913-1932)"

  Inauguració de l'exposicióConferència inagural a càrrec de Jordi Falgàs, director de la Fundació Rafael MasóDimarts 15 d'octubre de 2019 | 19.30 hores

  Demarcació: Girona - Delegació de la Garrotxa-Ripollès
  Des de: Dm, 15 octubre - Fins: Dv, 22 novembre

 • Arquitectour_Ebre del Canal al Castell

  L'edició d'enguany de l'Arquitectour, la sèrie de visites guiades amb què la Demarcació de l'Ebre commemora el Dia Mundial de l'Arquitectura, tindrà lloc els matins dels dies 12 i 13 d'octubre, al municipi d’Amposta.

  Demarcació: Ebre
  Des de: Ds, 12 octubre - Fins: Dg, 13 octubre

Pàgines