La Demarcació de Girona participa a 'Girona, Temps de Flors 2017'

Imatge: 
© Ajuntament de Girona
La Demarcació de Girona del COAC participa, un any més, en l’esdeveniment cultural "Girona, Temps de Flors 2017" organitzat per l’Ajuntament de Girona, i que aquest any tindrà lloc del 13 al 21 de maig.


Concretament, les intervencions que acollirà la seu de la Demarcació de Girona són "El guapo d’en Narcís" i "Viatge dels Cinc Sentits".

El primer projecte, dels arquitectes Pau Sarquella, Guillem Villalta, Ignasi Gutiérrez, Ivana Sanjuán i Carmen Torres, és descrit pels seus autors amb les següents paraules: "El guapo d'en Narcís, un altre, no pas el gironí, tot passejant troba una fosca bas­sa. En ella contempla el reflex del seu rostre i s’enamora. S’enamora tant de la be­llesa que no és capaç d’entendre que no és més que una imatge. I es mira. S’encisa. S’observa tant fixament que el seu món desapareix i ell s’ofega en si mateix”.

La segona intervenció, promoguda per Girona Guide Services i la Fundació Gentis, ens proposa fer un viatge: de la terra fins al cel, per tocar les estrelles de l’arquitectura, l’escultura, la gastronomia i la natura a través dels cinc sentits.

Versió per a imprimirPDF version