Propers Actes

Edifici de fusta.

Visita a Lleida: edificis de fusta

Imatge: 
Arquitecte: Ramon Llobera

El proper dissabte 11 de febrer, l'Agrupació Arquitectura i Sostenibilitat (AuS) organitza una visita a 3 edificis ubicats a Lleida ciutat i rodalies: un edifici plurifamiliar de fusta contralaminada, una casa unifamiliar passiva i l'ampliació del Club de Tennis Urgell.

En primer lloc, a les 10.30 h, de la mà de Ramon Llobera visitarem un edifici plurifamiliar de lloguer social de PB+4P+SC al carrer Cavallers, 57 de Lleida. L’estructura es resol amb panells prefabricats de fusta contralaminada (CLT), i la producció d’energia està centralitzada en una caldera de biomassa situada al soterrani. Més informació.

A les 12.30 h anirem a conèixer l’ampliació del Club de Tennis Urgell, acabada fa tres anys. També es tracta d’una estructura de fusta, aquest cop amb combinació de bigues i jàsseres laminades, amb CLT i amb entramat lleuger. Per les seves característiques d’orientació i eficiència, pràcticament no consumeix gens d’energia. Més informació.

Dinarem al mateix restaurant del Club (opcional) i després l'arquitecte Josep Bunyesc ens guiarà en una visita a casa seva, un habitatge unifamiliar també d’estructura de fusta, amb aïllament de llana d’ovella i balanç energètic positiu. Més informació.

S'han tancat les inscripcions per aforament complet.

Versió per a imprimirPDF version