Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Retail Design Institute

Jornada de reflexió i debat per a la millora del disseny d'espais comercials

El proper 6 de juliol tindrà lloc, a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm, "La boja retail experience", organitzada pel Retail Design Institute i el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya en el marc del Congrés d'Arquitectura 2016. Es tracta d'un esdeveniment relacionat amb el disseny i les solucions arquitectòniques i la il·luminació de les tendes i locals de venda directa al públic.

La jornada acull ponències de diferents professionals amb la voluntat de generar un espai de reflexió sobre la necessitat de la transdisciplinarietat en el disseny d'espais comercials. Amb aquest objectiu, se seguirà el format "PlayRetail", que consisteix en crear un fil conductor entre les diferents ponències de 9 experts en la matèria per intentar traçar una visió global sobre la temàtica. D'aquesta manera, se centrarà en els elements a considerar per tal que els conceptes de botiga siguin exitosos mentre el local estigui en funcionament.

La trobada persegueix una profunda reflexió i debat sobre les formes de millora en les metodologies de treball arquitectòniques. 

Cal inscripció prèvia.

Més informacióVersió per a imprimirPDF version