Acte institucional 2019 de distinció de col·legiats i agraïment a les donacions a l'Arxiu Històric i la Biblioteca

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El proper dilluns 4 de novembre a les 17 h es durà a terme a la Sala d’Actes de plaça Nova l’Acte institucional de distinció dels col·legiats, en el qual es farà un reconeixement als companys i companyes arquitectes que enguany han fet cinquanta anys de col·legiació, lliurant-los la Insígnia del Cinquantenari. 

Enguany, fan cinquanta anys de col·legiació: Francesc-Xavier Aguilar i Borràs, Maria-Roser Amadó i Cercós, Jaume Bach i Núñez, Josep M Bilurbina i Alter, Agàpit Borràs i Plana, Joan Bosch i Pons, Joan Busquets i Grau, Josep-Lluís Canosa i Magret, Francesc Cornellá i Oliu, Albert Danés i Tejedor, Robert Espí i Doménech, Amador L. Ferrer i Aixalá, Josep-Antoni Fondevila i Nadal, Maria Gallén i Díaz, Josep M. Gener i Seguí, Jesús López i Fernández, Josep-Òscar Macián i Sorg, Carles Magriñá i Miralpeix, Josep-Vicenç Martí i Estellés, José Luís Martínez Honrubia, Josep Mascaró i Catalá, Josep-Lluís Mayáns i Sintes, Antoni Morell i Mestre, Ignasi de L. Paricio Ansuategui, Joan M. Pascual i Cañellas, Alfred Pastor i Mongrell, Arcadi Pla i Masmiquel, Ferran-Joan Ramos i Galino, Josep M. Ramos i Mezquita, Enric Rello i Roqué, Manuel Rodergas i Puntas, Albert Roig i Bou, Josep M. Rovira i Gimeno, Lluís Samaranch i Viñas, Ferran de los Santos i Arnau, Albert Solá i Matas, Joan Valls i Ribas, Frederic Vilà i Tornos, Josep Vivar i Cantallops.

Amb motiu del cinquentenari, el COAC ha organitzat —com en els darrers anys— l'exposició fotogràfica "50 anys d'arquitectura. 1969-2019". Es tracta d'una exposició digital que recull una  mostra de treballs d'alguns dels companys arquitectes que enguany celebren els seus 50 anys de col·legiació. La mostra, que s'inaugurarà en finalitzar l'acte institucional, es podrà veure al COAC fins al 18 de novembre.

Així mateix, en el transcurs de l'acte el COAC agrairà les donacions de fons documentals realitzades a l'Arxiu Històric i a la Biblioteca

Enguany, durant l'Acte Institucional també es lliuraran dues Medalles COAC, que el Col·legi entregarà a 48H Open House i a la Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell, per la divulgació del patrimoni arquitectònic, els arquitectes i l'arquitectura.

L'acte finalitzarà amb una actuació de la Coral dels Arquitectes de Catalunya. La coral, constituïda fa prop d'un any, està formada per col·legiats que assagen cada dimecres al COAC en un context relaxat on compartir l'afició per la música. Esteu tots convidats a participar-hi

Per últim, i com és tradició, l'església de Sant Felip Neri (pl. Sant Felip Neri, 4 de Barcelona) acollirà el mateix dilluns a les 13 h una missa en memòria dels col·legiats traspassats el darrer any.
Versió per a imprimirPDF version