Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Comunicat col·legial

El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya ha tingut coneixement de la sentència -que no és ferma- del Jutjat Contenciós-Administratiu número 15 de Barcelona, del passat dia 26 de març, en relació al recurs contenciós administratiu que sis col·legiats van interposar el passat mes de novembre. El recurs considerava que la resolució de la Junta de Govern del nostre col·legi per la qual s’adheria al manifest dels col·legis professionals davant del Referèndum de l’1 d’octubre (subscrit per més de 90 col·legis i associacions professionals) vulnerava els drets fonamentals dels col·legiats.

La sentència, que serà recorreguda en segona instància davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, estima parcialment el recurs dels sis demandants, i anul·laria la resolució de la Junta de Govern en cas que fos ratificat pel TSJC.

El posicionament de la Junta en aquell moment responia a la defensa dels drets fonamentals de les persones, acollint-se a les funcions privades que tenen els col·legis professionals com a institucions associatives que són. L’acord va ser pres per unanimitat dels membres de la Junta de Govern i el manifest va ser subscrit per la majoria de col·legis i associacions professionals de Catalunya.

Dimecres 11 d'abril de 2018