Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Comencem el curs amb una Agenda d'Arquitectura plena d'activitats. No t'ho perdis!

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Cueja l’estiu i es fa més fàcil dormir: comença el nou curs, i amb ell torna el #Nothoperdis, que engega una temporada on gairebé tot serà presencial, però on aquest “tot” presencial serà, en alguns casos, fàcil de rescatar online si us ho heu perdut. Comencem a repassar les nostres propostes.

Primer, una proposta d’estiu que va això, fins a finals d’estiu al 21 de setembre: les visites a diverses cases singulars de Barcelona, amb 50% de descompte pels col·legiats, que repassen des de la Biblioteca Arús fins a les cases Amatller i Rocamora: bona manera de visitar-les i conèixer-les de maneres diferents.

Segon, Nenúfars Blancs, una exposició de CENTRALA al Pavelló Mies van der Rohe de Montjuic que reconstrueix l’estany tal com es va trobar a l’Exposició del 29, poblat com estava amb aquestes plantes. L’exposició podrà visitar-se fins a finals d’any.

Tercer, Cervell(s), al CCCB. Recordatori que l’exposició s’acaba, que val visitar-la per saber com diversos artistes reflexionen sobre l’organisme més desconegut del cos humà i que Filmin té un canal amb contingut relacionat que val la pena visitar. Correu, que s’acaba.

Quart, “La ciutat davant la càmera. Imaginaris urbans al segle XIX”, una exposició a l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona que té per objecte la fotografia urbana de fa dos segles. Un recordatori imprescindible d’una Barcelona sobre la que s’ha edificat la nostra. Teniu per visitar-la fins a finals d’octubre.

Cinquè, les activitats dels Amics del MNAC: Redescobrir les Drassanes, el Romanticisme de Vilanova i la Geltrú (tan a prop i tan desconegut), la Barcelona barroca o la pintura italiana: aspectes del nostre art, matisos que són imprescindibles per conèixer la nostra història i per entendre moviments silenciats entre les fites més conegudes.

Sisè, els al·lucinants i no massa coneguts dibuixos de Santiago Mateu. Dibuixant de principis del segle XX, mor a Badalona als quaranta-quatre anys just abans de la Guerra Civil. Pel camí va produir alguns dibuixos a ploma i al carbonet sobre la ciutat de Girona que s’exhibeixen al seu Museu d’Art, i que valen la pena conèixer. Teniu per fer-ho fins al novembre.

Setè, l’exposició de l’obra d’Anupama Kundoo al Roca Barcelona Gallery: fins a finals d’estiu es podrà admirar la seva obra, una obra que val la pena conèixer.

Vuitè, "Alimentar Barcelona": una exposició del MUHBA que va d’un tema tan desconegut com imprescindible: com la ciutat, el seu urbanisme, la seva logística, aconsegueix alimentar els seus habitants, i com això ha estat possible al llarg de la història. Per reflexionar sobre conceptes tan en boga com el quilòmetre zero.

I, per últim, just avui es presenta la monografia de Barozzi Veiga a La Capell. La presentació quedarà gravada a La Capell TV i es podrà recuperar online. En ella, els mateixos Barozzi i Veiga conversen amb Eugeni Bach, donant claus per entendre l’obra.

Això és tot fins a l’octubre: esteu atents a les itineràncies de les exposicions que proposa el COAC. Trobareu tota la informació necessària sobre aquests actes, horaris, llocs, modalitats d’inscripció, a l’Agenda d’Arquitectura del COAC, conjuntament amb molts d’altres. Aquest #Nothoperdis forma també part del podcast Perspectiva, de Catalunya Ràdio, que teniu disponible al web de l’emissora.
7/09/2022
Tornar