Taula rodona: "El repte de fer-se la casa"

Imatge: 
© Fundació Arquia
El divendres 19 de febrer de 2016, a les 19.30 hores, tindrà lloc a la seu de la Delegació de l'Alt Empordà, la presentació del llibre "Guía emocional del autopromotor", de l'arquitecte Juli Llueca.

En el marc de la presentació, s'ha organitzat una Taula Rodona amb el títol "El repte de fer-se la casa", que serà moderada per E. Antoni Vilanova, delegat de l'Alt Empordà, i comptarà amb la participació de:

- Juli Llueca, arquitecte i autor del llibre "Guía emocional del autopromotor"
- Eugeni Bach, arquitecte i autor del llibre "Más vivienda por menos"
- Marc Darnés, representant de la Unió d’Empresaris de la Construcció de Girona
- Tomàs Sánchez Garcés, autopromotor reincident


"Guía emocional del autopromotor", de Juli Llueca
La decisió de promoure un mateix la seva casa neix de la il·lusió de tenir-la personalitzada, però precisa de molta voluntat i esforç per entrar en el complicat món de la construcció. Aquest llibre pretén facilitar aquesta decisió i aplanar el camí, aportant informació privilegiada i molt útil sobre els conceptes involucrats en el funcionament de tot el procés: soluciona dubtes en temes relacionats amb parcel·les, urbanisme, notaris, impostos, arquitectes, aparelladors, constructors, banquers, veïns i burocràcia. I informa, també, sobre les novetats en la concepció i construcció de cases, temes que es barregen amb reflexions sobre els desitjos, fantasies i conflictes que envolten el procés.

Amb la col·laboració de la Fundació Arquia

Decarrega invitació
Versió per a imprimirPDF version