cuartet mel

Cicle "Concerts al pati: Quartet Mèlt"

Imatge: 
© Quartet Mèlt
“La música i l’arquitectura són dues disciplines que estan relacionades entre si, donant origen a espais, estructures, geometries, harmonia, textures o colors. Al llarg de la història aquesta relació ha anat evolucionant, barrejant-se una amb l’altre fins a arribar al punt que una obra musical pot ser l’inici de la inspiració arquitectònica o, un espai, la inspiració de la música...” comenta l'arquitecte italià Renzo Piano.
 
El Grup Obert d'Arquitectura i Música del COAC i la Demarcació de Girona del COAC us conviden a gaudir d'uns tastets musicals amb l’objectiu de generar un espai interdisciplinari en què l'arquitectura s'enriqueixi de la música i viceversa. Tenint en compte que les condicions sanitàries no han fet possible la darrera Trobada col·legial de la Demarcació de Girona, esperem que aquests concerts de petit format siguin, si més no, una ocasió per compartir una bona estona en un lloc adaptat especialment per l’ocasió.
 
El primer concert serà el divendres 22 d’octubre, a les 19.30 hores, al pati de l’edifici de la Pia Almoina, seu de la Demarcació de Girona, i anirà a càrrec del Quartet Mèlt, un grup vocal jove format el 2012 per quatre cantants procedents de diferents indrets de Catalunya units pel món del cant coral català. Junts van decidir emprendre un il·lusionant projecte conjunt amb l’objectiu de gaudir de la música i transmetre-la a tothom qui els escoltés. Ells són la soprano Carolina Alabau (Rubí) -que va substituir Magalí Sare (Bellaterra) puntualment l'any 2019 i definitivament a partir de l'any 2021, la contralt Ariadna Olivé (Barcelona), el tenor Eloi Fort (Tarragona) i el baríton Oriol Quintana (Sabadell). Treballen un repertori molt ampli i variat, basat essencialment en obres escrites per a cor mixt a quatre veus a cappella, i que comprèn des de la música antiga fins a temes moderns de gèneres diversos i de caràcter popular.

INSCRIPCIONS OBERTES
Només per col·legiats i col·legiades al COAC. Omple el formulari.
 
SEGÜENTS CONCERTS
5 de novembre > Gospelians de Girona.  Inscriu-t'hi
12 de novembre > Quartet Jujol.  Inscriu-t'hi
Versió per a imprimirPDF version