Teulada

Conferència a càrrec de TEd’A arquitectes

Imatge: 
© Ted'A Arquitectes
En el marc de la sessió informativa sobre el curs de Nous Sistemes Constructius, l'Escola Sert organitza una conferència a càrrec de l'arquitecte Jaume Mayol, de TEd’A arquitectes, que tindrà lloc el proper dijous 22 d'abril a les 18 h, i compta amb la col·laboració de l'Àrea de Cultura del COAC.

Els darrers anys, el sector de l’edificació ha patit una autèntica revolució, amb l'aparició de sistemes altament industrialitzats, especialment de construcció en sec, i conceptualment molt diferents a la construcció “humida” tradicional. A això, se suma la necessitat de projectar i construir edificis reduint el consum energètic, afavorint la sostenibilitat i reduint la seva petjada ecològica.

Sota el títol "Estratègies", l'arquitecte mallorquí ens parlarà sobre tres obres realitzades amb sistemes constructius contemporanis, dues d’elles amb materialitats accentuadament diverses i una tercera híbrida (construcció lleugera versus pesant).

L'estudi TEd’A arquitectes està format per Irene Pérez Piferrer i Jaume Mayol Amengual, tots dos arquitectes per l’Escola d’Arquitectura del Vallès (ETSAV-UPC). Han estat convidats com a jurats i conferenciants a diferents universitats internacionals, com la Cornell University a Ithaca (New York), l’Accademia di Architettura di Mendrisio (Suïssa), la Kingston School of Art (London), i la Fakultät für Architektur TU de Munich (Alemanya), entre d’altres. Jaume Mayol ha donat classes a l’ETSAV, l'ETSALS i l’IE School (Madrid). El treball de TEd’A arquitectes ha format part del Pavelló Espanyol de la Bienale di Architettura di Venezia 2016 i del Pavelló Catalanobalear de la Bienale di Architettura di Venezia 2012.

"Nous sistemes Constructius"
Després de la conferència, els directors del nou curs de l'Escola Sert, Jordi Pagés, Marc Folch i Miquel Rodríguez, presentaran la seva proposta formativa.

La jornada és gratuïta, però cal inscripció prèvia.

 
Versió per a imprimirPDF version