Cicle Debat a bat: Vidal i Solanes Arquitectes i Feu Godoy Arquitectura

Imatge: 
© Col·legi Arquitectes de Catalunya
El dijous 18 de maig tindrà lloc a la Demarcació de Lleida del COAC la propera sessió del cicle de conferències Debat a bat. En aquesta ocasió comptarem amb la participació de dos estudis: Vidal i Solanes Arquitectes, amb una conferència titulada "Petita escala....?", i Feu Godoy Arquitectura, amb la xerrada "Patrimoni transversal".

Vidal i Solanes Arquitectes. "Petita escala…?"
Anna Vidal i Oriol Solanes ens faran una selecció de projectes realitzats recentment, ja sigui per l’interès del lloc, el programa engrescador o per la història de les persones que hi ha al darrere.

El despatx Vidal i Solanes Arquitectes té seu a Barcelona, amb projectes repartits per les comarques de Girona, Barcelona i Lleida. Va ser fundat l’any 2004 per Anna Vidal (ETSAB 1997) i Oriol Solanes (ESTAB 1998), després d’uns anys de col·laboració en el despatx de Lluís Vidal i Arderiu.

En l’actualitat treballen en projectes d’àmbit públic i privat, equipaments (sobretot en l’àmbit docent), reforma o rehabilitació d’habitatges, obra nova i projectes de rehabilitació del patrimoni arquitectònic.

Feu Godoy Arquitectura. "Patrimoni transversal"
L'estudi Feu Godoy Arquitectura va ser creat l’any 2009 i establert a Solsona, des d’on realitzen projectes d’edificació, urbanisme, rehabilitació i restauració, majoritàriament situats en centres històrics o zones de sensibilitat patrimonial.

Anna Feu i Carlos Godoy dirigeixen aquest equip de joves arquitectes i combinen l’activitat professional amb la investigació en l’àmbit de la restauració i rehabilitació arquitectònica, amb una tesi doctoral i un màster, respectivament.

Les diverses òptiques de diàleg amb el patrimoni permeten elaborar un relat transversal dels seus projectes.
Versió per a imprimirPDF version