Exposició premis AJAC XII

Exposició dels Premis AJAC XII - COAC Manresa

Imatge: 
© AJAC

La sala d’exposicions de la Casa Lluvià acull fins el 15 de maig l’exposició dels Premis AJAC XII, que reuneix els 25 projectes guardonats en la darrera edició. El disseny i producció de la mostra ha anat a càrrec de les arquitectes Aida Adcock i Íngrid Bru, guanyadores del concurs convocat en paral·lel als mateixos premis.

Sota el nom “Estructures domestiques(ticables)” una sèrie de combinacions i disposicions d’una escala, pinces i cintes composen l’estructura de suport de les propostes guanyadores dels guardons.

PREMIS AJAC. Els Premis de l’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya, que enguany celebren els 25 anys de trajectòria, es celebren biennalment des de 1996. Els guardons alternen la convocatòria d’aquests amb un any sencer en què l’agrupació es dedica a fer difusió dels guanyadors mitjançant la publicació de les propostes premiades, una exposició itinerant arreu del territori i les jornades “Inexperiències”, on els equips premiats tenen l’oportunitat d’explicar el seu treball davant el públic i generar debat.

Com a novetat, en l'última convocatòria s’ha apostat per l’accessibilitat, la sostenibilitat (de la mà d’un premi especial ofert per l’agrupació AUS), i posar en valor els drets laborals dels joves arquitectes.

 #PremisAJACXII

Activitats relacionades: 

"Inexperiències” amb la presentació de 3 dels equips guardonats a la darrera edició dels Premis AJAC.

Visita tècnica a la Torre de Merol (Puig-reig)

Laostra es podrà visitar de dijous a dissabte de 18 a 20.00 h, seguint totes les mesures d’higiene i seguretat d’acord amb la normativa sanitària vigent.

protocol covid
Versió per a imprimirPDF version