Eixample

Festa d'Arquitectura de l'Eixample: Obrim el teló

Imatge: 
© Jordi Domènech i Arnau
La Festa d'Arquitectura de l'Eixample gira al voltant del Taller Masriera, edifici icònic del districte ubicat al carrer Bailèn. La voluntat és posar en valor l'edifici i aconseguir que pugui ser un ateneu per al barri. Per això, l'activitat proposada pel Grup d'Arquitectes de l'Eixample té relació amb les arts escèniques.

Ballo al balcó
L'activitat que et proposem és interpretar la coreografia que ens ha preparat el ballarí i coreògraf Toni Mira, on fusiona els seus estudis d’arquitectura amb la seva passió, la dansa, per dissenyar una coreografia de ball col·lectiu online.

Pots veure el vídeo de la coreografia aquí.

Grava’t ballant aquesta coreografia al balcó o a dins de casa, i envia'ns el teu vídeo abans del 5 de maig a femarquitectura@coac.net. Amb els vídeos rebuts farem un videomuntatge de dansa col·lectiva!

El divendres 8 de maig a les 20.15 h, tot just després dels aplaudiments al personal sanitari i de serveis essencials, presentarem al web del COAC el videomuntatge Ballo al Balcó.

Per a més informació sobre la Festa de l'Eixample, el Taller Masriera i l'activitat proposada, clica aquí.

Setmana d'Arquitectura
La Setmana d’Arquitectura 2020, que es durà a terme del 7 al 17 de maig, és una iniciativa promoguda per l'Ajuntament de Barcelona, el COAC i la Fundació Mies van der Rohe, amb la col·laboració de Construmat i ArquinFAD. Enguany, davant la situació d’excepcionalitat que ens ha tocat viure, totes les activitats de la Setmana d’Arquitectura s'han transformat i es duran a terme de manera online. Participa-hi des de casa!
Versió per a imprimirPDF version