Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Andrés Flajszer

Escola d'Estiu: Eines per al projecte de paisatge i vegetació

El proper 2 de juny s’inicia el curs d’Eines per al projecte de paisatge i vegetació, dirigit a arquitectes i altres professionals que tinguin interès en conèixer aspectes de projectació del paisatge aplicables a diferents escales i entorns d’intervenció, tant en l’entorn natural com l’urbà.

La qualitat i diversitat de molts dels paisatges que conformen el nostre territori s’està deteriorant degut a diversos factors, afectant de manera directa a la qualitat de vida dels seus habitants i ecosistemes. El marc regulador actual, tant a nivell europeu com autonòmic, encoratja les autoritats públiques a adoptar mesures per protegir, gestionar i planificar els paisatges per tal de conservar i millorar-ne la seva qualitat.

Aquest curs de 24 hores oferirà les eines per al disseny, la redacció i l’execució de projectes de paisatge, assolint nocions bàsiques d’ecologia i coneixements pràctics de selecció vegetal, tècniques de jardineria, aspectes constructius, compatibilitat de sistemes arquitectònics i naturals, aspectes de sostenibilitat i altres que afecten a les decisions de projecte.

Aquest curs es realitza en col·laboració amb l’Oficina de la Biennal Internacional de Paisatge del COAC.

Més informació i inscripcions
Versió per a imprimirPDF version