El temps retorna - 500 anys del Renaixement a la Catalunya Nova. Torredembarra

Imatge: 
© Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
IMPORTANT: A partir del dilluns 16 de març de 2020, l'exposició queda temporalment tancada fins a nou avís, com a consequència  de la situació que estem vivint en relació al COVID-19.

L’exposició “EL TEMPS RETORNA – 500 anys del Renaixement a la Catalunya Nova” es pot veure, del 4 al 22 de març de 2020 a la Sala Lluís Icart del Castell de Torredembarra.

Es tracta d’una iniciativa del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, l’Escola d’Arquitectura de la URV, i l’Arquebisbat de Tarragona, amb el suport de l’Ajuntament de Torredembarra, que vol donar a conèixer com es va desenvolupar l’arquitectura renaixentista a casa nostra ara fa tot just 500 anys.


JORNADES

Dimecres 4 de març a les 19h

Sala Lluís Icart (Plaça del Castell, 8. Torredembarra)
Inauguració de l’exposició a càrrec del Sr. Eduard Rovira Gual, alcalde de Torredembarra.
Tot seguit visita comentada a càrrec del comissari de les jornades Xavier Climent, arquitecte.

Dimecres 11de març a les 19h
Pati del Castell (Plaça del Castell, 8. Torredembarra)
Conferència “El Castellnou de Torredembarra i els Icart en l’espai polític i cultural de l’Europa del Renaixement” a càrrec d’Ida Mauro i Enrico Valseriati, Drs. en història de l’art.

Descarrega el targetó

L’exposició mostra un recull dels edificis renaixentistes més rellevants de les nostres comarques i durant el 2019 i 2020 es pot veure en itinerància a Tarragona, a Ulldemolins, La Selva del Camp, Alcover, Ulldecona, Arnes, Horta de S. Joan, Tortosa, Riudoms, Scala Dei, i Torredembarra, per a finalitzar novament a Tarragona al març de 2020.  Tot, amb un cicle de ponències.

Consulta tots els actes de la itinerància

Amb el suport de:

Ajuntament de Torredembarra

Patrocina:

    REPSOL
    AUTORITAT PORTUÀRIA DE TARRAGONA
    FUNDACIÓ MÚTUA CATALANA


Organitza:

Versió per a imprimirPDF version