Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Participa a les eleccions del COAC 2018

Els propers dies 9 i 10 de maig se celebraran les eleccions del COAC per escollir els òrgans de govern i representants. Serà el moment en què els col·legiats podreu exercir el vostre dret a vot per triar les persones que, al capdavant del Col·legi, us representaran com a col·lectiu professional durant els propers quatre anys.

Com en els anteriors comicis, la votació serà electrònica. Així, cada col·legiat disposarà d'unes credencials per poder exercir el seu dret a vot de forma remota des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet (ordinador, mòbil o tauleta), o bé presencialment a qualsevol de les seus col·legials.

Com a novetat respecte fa quatre anys, en aquesta ocasió no serà necessari desplaçar-se a les seus col·legials per recollir les credencials, sinó que s'enviaran telemàticament, prèvia autentificació, als col·legiats que tinguin informat al COAC el seu correu electrònic i número de mòbil per a notificacions.

De tota manera, qui vulgui recollir la seva credencial al Col·legi —o qui no tingui l'adreça de correu i mòbil degudament informats—, podrà fer-ho personalment a partir del 25 d'abril a la Secretaria de la seu col·legial que li correspongui.

En aquesta pàgina trobareu tota la informació relativa al procés electoral. Això no obtant, si teniu qualsevol dubte podeu trucar al telèfon d'Atenció a l'Arquitecte (93 306 78 03) o bé enviar un correu electrònic a eleccions2018@coac.net

   
   
RESULTATS DEFINITIUS COMISSIÓ RÈGIM DISCIPLINARI

 CONVOCATÒRIA
  
OBTENCIÓ DE CREDENCIALS 
PER VOTAR

 SISTEMA DE VOTACIÓ CENS ELECTORAL
   
CALENDARI
 
CANDIDATURES I CAMPANYA
 
     
    
ACTUALITZA LES TEVES DADES