Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

El Col·legi celebra eleccions el proper dia 10 de maig. Com ja va passar ara fa 4 anys, el vot serà electrònic, utilitzant unes credencials personals que permetran als col·legiats accedir al portal web de votació i emetre el vot. La voluntat de la Junta de Govern ha estat clarament afavorir la participació, conscients que la molta participació dona legitimitat i solidesa al treball del Col·legi.

En aquest sentit, es manté vigent el procediment que garanteix a tots els arquitectes votar a les eleccions. Per tant, el COAC ha habilitat dues possibilitats per a l'obtenció de credencials. D’una banda, es poden recollir presencialment a la seu del Col·legi on s’estigui inscrit —fins el mateix dia de les eleccions— o bé, a través de les dades de contacte facilitades al COAC, on rebràs l'enviament per acreditar-te i votar que es farà per correu electrònic i mòbil.

Un cop obtingudes les credencials, la votació es podrà fer en remot des de qualsevol dispositiu —a partir de les 8h del dimecres 9 de maig fins les 20 h del dijous 10 de maig— o bé presencialment a les seus col·legials —als ordinadors habilitats el dijous 10 de maig des de les 9 h fins les 20 h.

Repassa aquí els detalls de l’obtenció de credencials i tria qui et representa!

OBTENCIÓ ELECTRÒNICA DE CREDENCIALS
 
OBTENCIÓ PRESENCIAL DE CREDENCIALS

1) El 9 de maig, el COAC enviarà un correu electrònic als col·legiats que tinguin correctament informat el seu correu electrònic i mòbil per a notificacions amb un enllaç per obtenir la credencial.
 
2) La plataforma d'obtenció de la contrasenya farà una pregunta de seguretat per confirmar la identitat i, un cop validada la resposta, s'enviarà la credencial de vot per missatge sms.
 
3) Amb aquesta credencial es podrà votar des de qualsevol lloc i amb qualsevol dispositiu (mòbil, tauleta, ordinador), des de les 8 h del dimecres 9 de maig fins les 20 h del dijous 10 de maig.
 
4) Si es prefereix, la votació es pot fer a les seus del COAC des dels ordinadors habilitats per a aquesta finalitat el dijous 10 de maig, des de les 9 h fins les 20 h.
 
5) En cas de voler recollir la credencial de manera presencial, el col·legiat podrà fer-ho a partir del 25 d'abril a la seva seu col·legial dins l'horari d'atenció corresponent i, el dijous 10 de maig, fins les 19.30 h.
 
 

1) A partir del 25 d'abril, els col·legiats poden recollir a la seva seu col·legial —dins l'horari d'atenció corresponent— les seves credencials per votar, tinguin o no informat al COAC el seu correu electrònic i mòbil per a notificacions. 
Les credencials es podran recollir fins les 19.30 h del dijous 10 de maig i es facilitaran en un sobre tancat personal i intransferible.
 
2) Amb aquestes credencials es podrà votar des de qualsevol lloc i des de qualsevol dispositiu (mòbil, tauleta, ordinador) des de les 8 h del dimecres 9 de maig fins les 20 h del dijous 10 de maig.
 
3) Si es prefereix, la votació es pot fer a les seus del COAC des dels ordinadors habilitats per a aquesta finalitat el dijous 10 de maig, des de les 9 h fins les 20 h.

Dubtes i consultes

Podeu consultar el document sobre el procés d'obtenció de la contrasenya si teniu algun dubte.

També podeu trucar al telèfon d'Atenció a l'Arquitecte (93 306 78 03) de dilluns a dijous de 8.30 a 16.30 h i divendres de 8.30 a 14 h o bé enviar un correu electrònic a eleccions2018@coac.net
 
 
Versió per a imprimir