Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

 

En aplicació dels Estatuts col·legials i Reglament Electoral del COAC, el vot electrònic serà l'única modalitat de vot. Es tracta d'un sistema segur, pràctic i completament confidencial, alhora que permet que l'elector pugui votar de manera remota a través de qualsevol dispositiu electrònic amb connexió a Internet.

Horaris de votació
a) De forma remota: des de les 8 h del 9 de maig fins les 20 h del 10 de maig. Es podrà fer des de qualsevol dispositiu electrònic amb connexió a Internet (i dels sistemes operatius que s'especifiquen a l'apartat 12 de les Normes electorals).

b) Presencialment, des dels terminals electrònics de votació habilitats a les seus col·legials: des de les 9 h fins les 20 h del 10 de maig.

Obtenció de les credencials per votar
Per poder votar caldrà acreditar-se a l'espai electrònic de votació amb l'identificador i clau d'accés facilitats prèviament. Com a novetat d'enguany, no caldrà desplaçar-se a les seus col·legials per recollir l'acreditació, sempre i quan es tingui correctament informat i actualitzat al COAC el correu electrònic i el mòbil per a notificacions. En aquest cas:

1 - El mateix dia d'inici de la votació remota, el Col·legi enviarà un correu electrònic a l'elector amb un enllaç personalitzat d'un sol ús que el conduirà a la plataforma electrònica d'obtenció de credencials.

2 - La plataforma electrònica demanarà una pregunta de seguretat per confirmar la identitat de l'elector.

3 - Un cop validada la pregunta de seguretat, les credencials per poder votar s'enviaran per SMS al mòbil de contacte per a notificacions que es tingui comunicat al COAC.

Per aquest motiu, és molt important comprovar les dades —correu electrònic i mòbil per a notificacions— que teniu informades al Col·legi i, en cas que no siguin correctes, actualitzar-les abans del 18 d'abril. Podeu accedir a les vostres dades a través de la Secretaria Virtual dins l'apartat "Les meves dades personals" (caldrà que us identifiqueu amb el vostre usuari i contrasenya de col·legiat).

En cas d'haver seguit el procés i no haver pogut obtenir la contrasenya, es pot accedir novament a la plataforma electrònica i sol·licitar l'enviament d'un nou enllaç. Aquest sistema de recuperació de credencials es podrà realitzar un màxim de tres vegades.

Així mateix, en cas que les credencials no s'hagin pogut obtenir de manera telemàtica —i per als col·legiats que no tinguin comunicats i actualitzats l'adreça de correu i el mòbil—, es podran recollir presencialment a partir del 25 d'abril a les 9 h a la seu col·legial on s'estigui adscrit per votar. Per rebre l'acreditació caldrà identificar-se amb el DNI o qualsevol document identificador amb fotografia

L'obtenció de credencials, tant electrònica com presencial, es podrà fer fins les 19.30 h del 10 de maig.

Dubtes i consultes
S'atendran a través del telèfon d'Atenció a l'Arquitecte (93 306 78 03) de dilluns a dijous de 8.30 a 16.30 h i divendres de 8.30 a 14 h o bé enviar un correu electrònic a eleccions2018@coac.net