Persona pensant en el BIM.

El COAC inicia un nou Cicle de Jornades BIM

Imatge: 
© Mikel Jaso i Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

El Col·legi d'Arquitectes organitza el Cicle de Jornades BIM, una sèrie d'actes que serviran com a punt de trobada entre empreses especialitzades, consultors BIM, estudiants i professionals de l'arquitectura i altres agents del sector.

Al llarg de les diferents jornades, comptarem amb la participació de diverses empreses de modelatge que, des de la visió d'un arquitecte expert en l'ús de l'eina, explicaran la implementació de processos BIM en diferents projectes. També hi intervindran empreses i consultors d'estructures, instal·lacions i amidaments, que mostraran com funciona el seu software aplicat a aquest nou model de treball.

Així, a través de ponències i demostracions, podrem tenir una visió àmplia dels diferents recursos BIM que tenim al nostre abast i, d'aquesta manera, trobar les solucions que s'adaptin millor a les nostres necessitats professionals.

Les sessions programades són:

· 28 de novembre: ARKTEC. El BIM en el càlcul d'estructures (Tricalc) i
  en pressupostos i planificació (Gest MidePlan). + Info
· 29 de novembre: ALLPLAN. El BIM en projectes de rehabilitació. + Info
· 13 de desembre: ARCHICAD. El BIM per a arquitectes. + Info

Totes les sessions són gratuïtes, però cal inscripció prèvia.

El Campus Professional, en el qual s'emmarca el Cicle de Jornades BIM, neix per crear un espai de relació entre les empreses i institucions del sector i el col·lectiu d'arquitectes. El sector de l'arquitectura és cada vegada més complex i la seva ràpida evolució fa imprescindible la posada al dia dels professionals de l'arquitectura. Amb el Campus Professional es pretén impulsar la competitivitat, la producció i eficiència del sector. 

8/11/2016
Tornar