Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Cicle de Jornades BIM: Amidaments i pressupostos amb TCQ en entorn BIM. Col·laboració multiplataforma i formats IFC

El 21 de març a les 12.00 h tindrà lloc a Plaça Nova la sisena jornada tècnica gratuïta del Cicle de Jornades BIM, que pretén apropar als arquitectes totes les novetats de les empreses vinculades amb la metodologia de treball BIM.

En aquesta jornada comptarem amb Ferran Bermejo, director tècnic de l’ITeC; M. Elena Pla, responsable de Desenvolupament BIM de l’ITeC; i Joan Duatis, responsable d'Aplicacions Informàtiques de l’ITeC. Durant la seva intervenció, faran una presentació dels fluxos de treball en BIM realitzats amb el programa TCQ, i faran una introducció al format IFC i el seu ús en els amidaments a partir del visor BIM de TCQ. Finalment explicaran com elaborar pressupostos multiplataforma combinant exportacions natives i models IFC. Al final de la ponència hi haurà un torn obert de preguntes.

La sessió està orientada a professionals que desenvolupen projectes i elaboren amidaments i pressupostos, interessats en incorporar els fluxos de treball que suposa el treball col·laboratiu basat en BIM i en aprendre els conceptes bàsics dels formats IFC aplicats a l’elaboració de pressupostos, així com a la interrelació amb els projectistes.

Oferta de productes TCQ 2000 als assistents a la jornada + informació

El Campus Professional neix per crear un espai de relació entre les empreses i institucions del sector i el col·lectiu d'arquitectes. El sector de l'arquitectura és cada vegada més complex i la seva ràpida evolució fa imprescindible la posada al dia dels professionals de l'arquitectura. Amb el Campus Professional es pretén impulsar la competitivitat, la producció i eficiència del sector a través d'activitats plantejades amb aquest fi.  

Pots recuperar el vídeo de la jornada aquí:

Versió per a imprimirPDF version