Curs sobre com presentar-se a projectes internacionals: recursos i eines
Imatge: 
© Andres Flajszer. Escola Sert COAC

Curs sobre com presentar-se a projectes internacionals: recursos i eines

El 13 de febrer començarà el curs sobre com presentar-se a projectes internacionals. Aquest curs, dirigit per les consultores Elena Orteu i Ester Ovejero, pretén focalitzar a quines licitacions presentar-se i de quina manera. Per fer-ho es treballaran diferents exemples pràctics on es veurà què vendre, a on, a qui, com, de quina manera gestionar i presentar-se a una licitació i els coneixements transversals necessaris per a una correcta comunicació, negociació i interculturalitat. 

El curs està enfocat a formar de manera pràctica en l'àmbit de la iniciació a la internacionalització per poder prendre les decisions inicials correctes. S'introduirà a l'alumne al món de les licitacions públiques internacionals com a eina inicial per internacionalitzar-se de la mà d'ens multilaterals. 

Programa
El curs està dividit en tretze mòduls amb una primera aproximació teòrica. Posteriorment es farà una fase eminentment pràctica amb casos reals dels mateixos equips de treball. A més, es faran roleplays en els casos que es considera clau i es plantejaran també, a mode de referència, diferents casos teòrics. 

Es tractaran temes com l'avantatge competitiu que oferim al mercat, segmentació geogràfica i de clients, com definir objectius i quines polítiques seguir per aconseguir-los, costos, implementació del pla d'acció, introducció a principals organismes de finançament internacional, la direcció internacional, la gestió de projectes multilaterals, els principals tipus de contractes, la internacionalització agrupada i el màrqueting internacional. 

A qui va dirigit
Aquest curs està orientat a despatxos tècnics de qualsevol especialitat amb format PIME o persones individuals interessades a prendre coneixement d'estratègies d'internacionalització per tercers. També està adreçat a empreses que tinguin interès en licitacions internacionals i nacionals, tant si tenen experiència prèvia com si no. 

Format
El curs es realitzarà de manera presencial a les aules de l'Escola Sert del carrer Arcs. 

Preu i matriculació
· Col·legiats amb quota col·legial bàsica: 560€ - Matrícula't
· Col·legiats amb tram complementari: 480€ - Matrícula't
· COAC JOVE: 602€ - Matrícula't
· Preu general del curs: 640€ - Matrícula't

Versió per a imprimirPDF version