Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Curs sobre com presentar-se a projectes internacionals: recursos i eines
Imatge: 
© Andres Flajszer. Escola Sert COAC

Cursos sobre internacionalització de despatxos

Des del mes d'abril fins al juliol d'aquest any, l'Escola Sert posa en marxa una sèrie de cursos de petit format dirigits a formar de manera pràctica a arquitectes en el món de la INTERNACIONALITZACIÓ, amb l'objectiu de prendre les decisions inicials correctes. Els cursos, dirigits per les consultores Elena Orteu i Ester Ovejero, pretenen focalitzar a quines licitacions presentar-se i de quina manera. Per fer-ho es treballaran diferents exemples pràctics on es veurà què vendre, a on, a qui, com, de quina manera gestionar i presentar-se a una licitació i els coneixements transversals necessaris per a una correcta comunicació, negociació i interculturalitat. 

Els cursos estan enfocats a formar de manera pràctica en l'àmbit de la iniciació a la internacionalització per poder prendre les decisions inicials correctes. S'introduirà a l'alumne al món de les licitacions públiques internacionals com a eina inicial per internacionalitzar-se de la mà d'ens multilaterals. 

El cursos programats són els següents:

Com fer un pla estratègic internacional (Inici: 24.04.2017)
Més informació i inscripcions

Com fer un estudi de mercat internacional (Data: 29.05.2017)
Més informació i inscripcions

Organismes i licitacions internacionals (Inici: 12.06.2017)
Més informació i inscripcions

Negociació i interculturalitat (Inici: 10.07.2017)
Més informació i inscripcions

Programa
A tots els cursos es farà una primera aproximació teòrica. Posteriorment es hi haurà una fase eminentment pràctica amb casos reals dels mateixos equips de treball. A més, es faran roleplays en els casos que es considera clau i es plantejaran també, a mode de referència, diferents casos teòrics. 

Es tractaran temes com l'avantatge competitiu que oferim al mercat, segmentació geogràfica i de clients, com definir objectius i quines polítiques seguir per aconseguir-los, costos, implementació del pla d'acció, introducció a principals organismes de finançament internacional, la direcció internacional, la gestió de projectes multilaterals, els principals tipus de contractes, la internacionalització agrupada i el màrqueting internacional. 

A qui van dirigits
Aquests cursos estan orientats a despatxos tècnics de qualsevol especialitat amb format PIME o persones individuals interessades a prendre coneixement d'estratègies d'internacionalització per tercers. També estan adreçats a empreses que tinguin interès en licitacions internacionals i nacionals, tant si tenen experiència prèvia com si no. 

Format
Els cursos es realitzaran de manera presencial a les aules de l'Escola Sert del carrer Arcs de Barcelona. 


Versió per a imprimirPDF version