Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Curs sobre com presentar-se a projectes internacionals: recursos i eines
Imatge: 
© Andres Flajszer. Escola Sert COAC

Cursos sobre internacionalització de despatxos

ATENCIÓ: CURSOS POSPOSATS
Tan bon punt tinguem les noves dates, es publicaran al web.L'Escola Sert posa en marxa una sèrie de cursos de petit format dirigits a formar de manera pràctica a arquitectes en el món de la INTERNACIONALITZACIÓ, amb l'objectiu de prendre les decisions inicials correctes. Els cursos, dirigits per les consultores Elena Orteu i Ester Ovejero, pretenen focalitzar a quines licitacions presentar-se i de quina manera. Per fer-ho es treballaran diferents exemples pràctics on es veurà què vendre, a on, a qui, com, de quina manera gestionar i presentar-se a una licitació i els coneixements transversals necessaris per a una correcta comunicació, negociació i interculturalitat. 

Els cursos estan enfocats a formar de manera pràctica en l'àmbit de la iniciació a la internacionalització per poder prendre les decisions inicials correctes. S'introduirà a l'alumne al món de les licitacions públiques internacionals com a eina inicial per internacionalitzar-se de la mà d'ens multilaterals. 

Contingut
A tots els cursos es farà una primera aproximació teòrica. Posteriorment es hi haurà una fase eminentment pràctica amb casos reals dels mateixos equips de treball. A més, es faran roleplays en els casos que es considera clau i es plantejaran també, a mode de referència, diferents casos teòrics. 

Es tractaran temes com l'avantatge competitiu que oferim al mercat, segmentació geogràfica i de clients, com definir objectius i quines polítiques seguir per aconseguir-los, costos, implementació del pla d'acció, introducció a principals organismes de finançament internacional, la direcció internacional, la gestió de projectes multilaterals, els principals tipus de contractes, la internacionalització agrupada i el màrqueting internacional. 

A qui van dirigits
Aquests cursos estan orientats a despatxos tècnics de qualsevol especialitat amb format PIME o persones individuals interessades a prendre coneixement d'estratègies d'internacionalització per tercers. També estan adreçats a empreses que tinguin interès en licitacions internacionals i nacionals, tant si tenen experiència prèvia com si no. 

Format
Els cursos es realitzaran de manera presencial a les aules de l'Escola Sert del carrer Arcs de Barcelona. 

Versió per a imprimirPDF version