Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Eines digitals app  webs per arquitecte

Curs. Eines digitals per millorar la feina de l'arquitecte

Els propers dies 12 i 19 d'abril es durà a terme a l'Escola Sert el curs Eines digitals que faciliten la feina de l'arquitecte, a càrrec de Miquel Turné, arquitecte i docent.

Programa del curs:
1a sessió - 12 d'abril - Eines online per a arquitectes:
Es parlarà d'una sèrie d’aplicacions online que poden facilitar la feina dels arquitectes, tenint en compte les diferents necessitats i diversos treballs que desenvolupen. Tots aquests recursos estan disponibles gratuïtament.

2a sessió - 19 d'abril - Aplicacions mòbils per a arquitectes:
S'explicaran diverses apps que poden ser d'utilitat quan estem a l’obra, per exemple. Algunes són més indicades per a mòbil i altres per tablet, i ens permeten, entre altres coses, prendre dades directament amb el dispositiu mòbil. L’arxiu de sortida pot ser descarregat per cable, enviat per correu electrònic o carregat al núvol.

A qui va dirigit:
Arquitectes en actiu, que treballin usualment tant en despatx com en obra. Estudiants d’últims cursos o arquitectes acabats de titular que treballin en presentacions o concursos.

Objectiu:
Donar diverses eines gratuïtes que permetin agilitzar i millorar el treball dels arquitectes, ja sigui a través de lloc web per quan estiguin al despatx, com d’aplicacions per a mòbils i tauletes per quan estiguin desplaçats a l’obra.

Preu i matriculació:
Per consultar els preus del curs accedeix a la seva fitxa.
Versió per a imprimirPDF version