Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Eines digitals app  webs per arquitecte
Imatge: 
© CC

Curs: Eines digitals per millorar la feina de l'arquitecte

Els propers dies 12 i 19 d'abril es durà a terme a l'Escola Sert el curs Eines digitals que faciliten la feina de l'arquitecte, a càrrec de Miquel Turné, arquitecte i docent.

Programa del curs:
1a sessió - 12 d'abril - Eines online per a arquitectes:
Es parlarà d'una sèrie d’aplicacions online que poden facilitar la feina dels arquitectes, tenint en compte les diferents necessitats i diversos treballs que desenvolupen. Tots aquests recursos estan disponibles gratuïtament.

2a sessió - 19 d'abril - Aplicacions mòbils per a arquitectes:
S'explicaran diverses apps que poden ser d'utilitat quan estem a l’obra, per exemple. Algunes són més indicades per a mòbil i altres per tablet, i ens permeten, entre altres coses, prendre dades directament amb el dispositiu mòbil. L’arxiu de sortida pot ser descarregat per cable, enviat per correu electrònic o carregat al núvol.

A qui va dirigit:
Arquitectes en actiu, que treballin usualment tant en despatx com en obra. Estudiants d’últims cursos o arquitectes acabats de titular que treballin en presentacions o concursos.

Objectiu:
Donar diverses eines gratuïtes que permetin agilitzar i millorar el treball dels arquitectes, ja sigui a través de lloc web per quan estiguin al despatx, com d’aplicacions per a mòbils i tauletes per quan estiguin desplaçats a l’obra.

Preu i matriculació:
Per consultar els preus del curs accedeix a la seva fitxa.
Versió per a imprimirPDF version