Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Pepo Segura

Màster Internacional: Arquitectura Sanitària, present i futur

L’Escola Sert, en col·laboració amb el Laboratori d’Arquitectura Hospitalària-LA(H)B, presenta el Màster Internacional "Arquitectura sanitària, present i futur".

El nou curs, que començarà el mes de setembre en un format intensiu i compta amb l’acreditació de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), està sota la direcció acadèmica del prestigiós arquitecte Mario Corea.

Es presenta en aquesta primera edició com una evolució natural de l’antic postgrau programat amb gran èxit durant els tres últims anys. Proporciona els coneixements necessaris per desenvolupar un projecte d'arquitectura sanitària d'alta complexitat, centrat en la innovació i investigació per a trobar les respostes que l’arquitectura sanitària, hospitals i centres de salut, necessiten.

A qui va dirigit
Aquest programa formatiu és d'especial interès per a arquitectes que intervenen en el disseny i construcció d'edificis per a la salut o per a aquells professionals que vulguin especialitzar-se en aquest sector. Es tracta d’un màster especialitzat en el sector sanitari de l’arquitectura i amb una clara orientació internacional.

Objectius
L’objectiu és que els alumnes assoleixin:
- Una formació especialitzada sobre condicions i característiques del disseny de l’arquitectura sanitària, per donar solucions a les demandes presents.
- Ser capaços d’investigar sobre noves possibilitats de resposta als tractaments per a la salut i donar resposta a reptes de futur.

Programa
El màster està estructurat en classes teòriques, treball de taller i visites
a hospitals i centres de salut d'última generació de Catalunya.


El programa acadèmic està plantejat en dues parts. La primera és un  mòdul enfocat a la teoria i taller, on els alumnes aplicaran els coneixements teòrics d’arquitectura impartits.
La segona part del màster se centrarà en la investigació i innovació. S’abordaran les innovacions en la resolució de nous programes funcionals i noves respostes projectuals en l’arquitectura sanitària

Una vegada acabada la part presencial, el Màster es completarà amb una tesina projectual que es podrà presentar fins a juliol del 2019.

Format
La docència es realitzarà de manera presencial a l’estudi d’en Mario Corea i amb el suport del campus virtual. El seguiment de l’evolució de la tesina es podrà fer tant presencial com a distància.

Inscripció
Podeu consultar els preus i la informació detallada del màster a la fitxa.

 

 
Versió per a imprimirPDF version