Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Mikel Jaso

Escola d'Estiu. Presto: amidaments, pressupostos i certificacions (4a ed). Curs online

El proper dimecres 27 de juny s'inicia a l'Escola Sert la quarta edició del Curs d'Amidaments, pressupostos i certificacions amb Presto, a través de la videoaula. Aquest software és un dels més utilitzats en països de parla hispana i és una eina clau en la gestió d'obres de qualsevol mida.

L'objectiu

Amb aquest curs a distància, els alumnes adquiriran els coneixements necessaris per navegar amb facilitat per Presto: buscar i trobar informació concreta, importar, editar i crear pressupostos de construcció amb amidaments a partir de fitxers CAD i BIM, ajustar preus i imports, elaborar les certificacions d'obra o imprimir i exportar informació als formats més habituals.

El format

El curs té una durada de 20 hores i està dividit en vuit mòduls:
- Crear obres i conceptes nous
- Duplicar, copiar i modificar conceptes
- Amidaments detallats
- Pressupostos i amidaments amb Revit – Integració amb BIM
- Modificar preus i finalitzar el pressupost
- Imprimir documents i exportar
- Certificar amb Presto

Requisits

Per poder seguir el curs no cal tenir cap coneixement previ de Presto, tot i que és recomanable disposar d'uns coneixements bàsics de Windows a nivell d'usuari i estar familiaritzat amb pressupostos de construcció.

RIB Spain cedirà llicències gratuïtes als assistents durant la durada del curs més 1 mes addicional. Abans que comenci el curs cada alumne rebrà un correu electrònic amb un vincle adjunt que li permetrà donar d'alta la llicència d'ús de Presto, necessària per al correcte seguiment del curs.

Logo de Presto
Recordem que, com a la resta de cursos de l'Escola d'Estiu, els col·legiats gaudeixen d'un descompte addicional del 50%.

Per inscriure't o consultar el programa del curs i els preus, clica aquí.
Versió per a imprimirPDF version