Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
WORKSHOP DE PENSAMENT CREATIU | ESCOLA D'ESTIU
Imatge: 
@ Stay Hungry Stay Foolish

ANUL·LAT. Escola d'Estiu. Workshop de Pensament Creatiu

El pròxim 3 de juliol s’inicia la primera edició del Workshop de Pensament Creatiu, que té per objectiu que l’alumne assoleixi un alt nivell de rendiment creatiu a través de l’aprenentatge de diverses tècniques per augmentar la capacitat de trobar solucions intel·ligents i útils als nostres projectes.

El curs, de 20 hores de durada, et permetrà crear una metodologia personal per aplicar el pensament creatiu en el camp de l’arquitectura i aconseguir, així, aprendre les tècniques per potenciar la teva creativitat professionalment.

La creativitat és una habilitat pròpia de la nostra ment, però perquè compleixi una funció concreta a la nostra professió ha de seguir un procés que inclogui l’anàlisi, la investigació i l’experimentació. És precisament en aquests tres pilars que es basa el Workshop de Pensament Creatiu, el qual ajudarà a exercitar i potenciar la ment per tal de construir nous enfocaments.

Cada sessió estarà dividida en diferents fases amb un format molt pràctic. Es treballaran diversos exercicis que funcionaran com a dispositius per sortir de la nostra zona de confort i trobar sortides alternatives i singulars.

El curs està enfocat a arquitectes i altres professionals del sector o estudiants que tinguin interès a seguir un procés creatiu de complexitat gradual a partir del qual obtindran resultats tangibles.

Inscriu-te al taller i desenvolupa tot el teu potencial creatiu!

Recordem que, com a la resta de cursos de l'Escola d'Estiu, els col·legiats gaudeixen d'un descompte especial del 50%.

Versió per a imprimirPDF version