Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Millora de la competitivitat dels arquitectes i habilitats en comunicació

Ser competitiu significa que un és capaç de generar vendes. Si volem vendre és necessari tenir una bona proposta de valor. Una vegada que ja sabem què venem i a qui volem vendre-li hem de realitzar una sèrie d'activitats que estan encarades a comunicar els nostres serveis als nostres clients i dotar-nos de les eines de màrqueting necessàries.

Construir missatges perquè arribin amb claredat i eficàcia al nostre receptor. Es realitzarà una gravació en vídeo per a posterior anàlisi. Les imatges només s’utilitzaran en el marc del curs i, en cap cas, seran distribuïdes.

Programa
- Millora de la competitivitat dels arquitectes (I)
- Millora de la competitivitat dels arquitectes (II)
- Habilitats en comunicació

Informació
Secretaria de l’Escola Sert. Tel. 972 412 896. A/e: esert.gir@coac.cat

Inscripcions

Ponent: TXELL COSTA
Llicenciada en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, postgrau en comunicació política per l’Institut de Ciències Polítiques i Socials de la UAB i Màster en Dinamització de la Societat de la Informació i la Comunicació per la Universitat Oberta de Catalunya.

Ha treballat en mitjans de comunicació com Catalunya Ràdio i Com Ràdio.

Fundadora i CEO de l’empresa Txell Costa Group (www.txellcosta.com). És conferenciant i docent universitària de màrqueting i comunicació, on i off (imparteix classes a l'Institut de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Autònoma de Barcelona, l'escola internacional de fotografia de Barcelona Grisart, l'Escola Universitària ERAM, la Universitat Oberta de Catalunya i la Fundació Universitat de Girona, entre d’altres). Treballa per a diferents departaments de la Generalitat i col·labora com a assessora homologada d’ACC10 en màrqueting digital i màrqueting i vendes des de l’any 2012.

El 2015 fou escollida una de les cinc dones referents del Parlament de Catalunya. Aquest mateix any, publica Working Happy. Tot el que et cal per crear la millor empresa del món: la teva (Viena Edicions en català i Ediciones Invisibles en castellà). El llibre ha estat considerat un súper vendes pel portal Amazon, essent la publicació més venuda en llengua catalana de totes les categories, i entre les 20 primeres posicions dels llibres d'economia i empresa de l'Estat.

El 2016 participa al primer programa sobre lideratge femení de la Universitat de Yale, a Connecticut. És l’única representant de la Unió Europea i la més jove de les 20 executives seleccionades d’arreu del món.

El 2017 és escollida "Talent emergent" en els premis FemTalent 2017, una iniciativa de la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya (XPCAT) que defensa la igualtat d'oportunitats i la promoció del talent femení a l’Economia del Coneixement.

Versió per a imprimirPDF version