Biz Barcelona 2019

El COAC serà present al Saló Biz Barcelona

Imatge: 
© Biz Barcelona
Els propers 12 i 13 de juny el COAC estarà present a la 9a edició edició del Saló Biz Barcelona difonent els serveis de Formació i Ocupació del Col·legi a l'estand de l'Associació Intercol·legial.

El saló, que tindrà lloc al Recinte Montjuïc de Fira Barcelona, hi trobaràs solucions per emprendre i fer créixer el teu negoci: networking, assessorament, innovació, formació i una àmplia oferta d'activitats enfocades a persones emprenedores, start-ups, pimes i autònoms. 

Programa d'actes: 


12 de juny de 10 a 12.30h: saló de Networking Professional: adreçat exclusivament a professionals col·legiats i empreses amb l'objectiu de generar col·laboracions de negoci. Els col·legiats tindreu l'oportunitat d'entrevistar-vos in situ (amb hora programada) amb empreses del vostre i d'altres sectors i donar-vos a conèixer com a professionals col·legiats. Cal registrar-se i es generarà una agenda personal de 6 reunions per a cada participant segons els interessos de cadascú. Per a més informació i inscripcions, clica aquí

13 de juny a les 12h: conferència sobre “Transformació digital i entorns personals”, a càrrec de Genís Roca i Milagros Pérez Oliva, organitzada per l’Associació Intercol·legial i oberta a tots els col·legiats de les diferents corporacions associades. 

Si vols aconseguir una acreditació gratuïta de visitant, envia un correu a rrcc@coac.cat.
30/05/2019
Tornar