Enllaços d'interès per a arquitectes emprenedors

Recursos i enllaços d'interès per a arquitectes emprenedors

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Des del Servei d'Emprenedoria del COAC volem facilitar l'accés a diverses eines que ofereixen institucions relacionades amb l'emprenedoria i les empreses emergents a Catalunya. En els següents enllaços, els arquitectes emprenedors hi trobareu informació d'interès de gran utilitat:

Cambra de Comerç
El Servei per a Emprenedors de la Cambra de Comerç, amb experiència contrastada en constitució d’empreses, ofereix orientació i consultoria als emprenedors, i especialment als que comencen. Si ets dona, interessa’t pel Programa d’Atenció a Dones Emprenedores, complementat amb microcrèdits. A més, interessants iniciatives d’emprenedoria corporativa posen en relació emprenedors amb empreses consolidades. Més informació.

Start-Up Catalonia
El programa Start-up Catalonia és el soci de creixement de les empreses emergents catalanes. "Sacsegem, acompanyem, connectem, posem rumb internacional".Més informació.

Startup Capital

El programa Startup Capital ofereix ajuts de fins a 75.000 € per a start-ups tecnològiques. S’hi poden presentar empreses emergents d'entre 3 mesos i 3 anys de vida, que tinguin la tecnologia com a factor diferencial. L’ajut va especialment dirigit a start-ups en fase inicial que necessiten impuls a l’hora d’accedir a les primeres rondes de finançament privat. Més informació.

ACCIÓ
El Fòrum d'Inversió d'ACCIÓ és un espai on els emprenedors poden donar a conèixer els seus projectes davant del públic inversor amb la finalitat de captar recursos i poder desenvolupar els seus projectes de creixement. Es potencia el contacte entre tots els assistents i especialment entre els emprenedors d'un mateix sector. Més informació.

Generalitat de Catalunya
La Generalitat recull a la seva pàgina web serveis per a emprenedors prestats per entitats públiques i privades de Catalunya. Més informació.

Barcelona Activa
L'agència de desenvolupament local de l'Ajuntament de Barcelona ofereix als emprenedors sessions informatives, programes d'acompanyament, assessorament tècnic i activitats formatives. Més informació.

Revista Emprendedores
Aquest mitjà de comunicació sobre emprenedoria compleix 20 anys, i s'ha consolidat com a revista de referència i suport per als nous projectes empresarials i start-ups. Més informació.
27/11/2017
Tornar