Escola Sert

L’Escola Sert ofereix fins al 31 de gener un descompte especial en la matrícula de màsters i postgraus

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

El canvi d'any és un bon moment per començar nous projectes. Formar-se i tenir nous horitzons professionals és una bona manera d’encarar el període postvacances. A l’Escola Sert volem ajudar-te a assolir aquests objectius i t’oferim un descompte del 10% en la nostra oferta de màsters i postgraus si et matricules abans del 31 de gener de 2022. Aquest descompte se suma a la bonificació que reben els arquitectes col·legiats.

Trobaràs una oferta amb noves propostes i programes ja consolidats, tots ells relacionats amb les tendències principals en el món de l’arquitectura. Tens el Postgrau en Facility Management que començarà la novena edició a mitjans de gener. També hi ha d'altres programes amb una àmplia trajectòria, com el de Disseny d'Hotels 3.0 o el d’Arquitectura i Salut. 

Aquí tens la llista detallada de tots els programes que es beneficien del descompte: 

Postgrau en Facility Manegement: un programa en què potenciaràs les capacitats per gestionar i planificar els serveis generals d’edificis i espais construïts.

Postgrau en Sostenibilitat i Arquitectura: afronta com a arquitecte els reptes que presenta la sostenibilitat per al sector. Sabràs donar-hi resposta amb temps, recursos i pràctiques de l’exercici professional.

Postgrau en Arquitectura i Salut: un programa per avaluar la incidència de la tria dels materials, els sistemes constructius i les instal·lacions sobre la salut de les persones i la qualitat de l’ambient interior de les edificacions.

Postgrau en Disseny de l’Hotel 3.0: els hotels s’han d’adaptar a la nova realitat, i aquest programa et prepara per als nous escenaris. Aprofundiràs en el disseny d’aquests equipaments. 

Postgrau en Promoció i Direcció d’Empreses Immobiliàries Innovadores: si vols formar-te com a director i promotor d’empreses immobiliàries, aquest és el teu programa. Aconseguiràs les competències necessàries en aquest camp. 

Postgrau en Project Manager: amplia les teves perspectives laborals formant-te en un perfil professional molt sol·licitat per les empreses i amb unes competències fonamentals dins del món de l’arquitectura. 

Si tens alguna consulta sobre aquests descomptes en la matrícula o sobre algun programa en concret, pots contactar amb l'Escola Sert a través d’aquest enllaç

8/11/2021
Tornar