Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
Espai Txema Bio-Built (carrer Montalegre, 4. Barcelona)

IV Congrés d’Arquitectura i Salut

El proper mes de maig tindrà lloc la quarta edició del Congrés d’Arquitectura i Salut, organitzat per l'Agrupació Arquitectura i Sostenibilitat del COAC, juntament amb Bioarquitectura Mediterrània (bam) i l'Associació d'Estudis Geobiològics (GEA).

L'objectiu del Congrés és proporcionar una visió general de la relació entre els edificis i la ciutat i la salut dels que hi viuen i treballen, divulgar els coneixements existents en aquest camp, provocar el debat i conscienciar sobre aquesta temàtica.

En aquesta ocasió comptarem amb dos espais: el dijous 25 ens trobarem a la seu del COAC i el divendres 26 de maig al CCCB.

El Congrés s'estructura en 3 blocs, que inclouen una conferència i una taula rodona cadascun. La primera part girarà al voltant de "Repensar les ciutats (del futur)", la segona serà sobre "Biohabitabilitat, la Revolució pendent", i l'última sobre "Arquitectura natural".

Pots consultar el programa de les jornades aquí.

Consulta també els perfils dels ponents i moderadors aquí.

Inscripcions

El preu de la inscripció per a tot el Congrés és de 60 euros per a públic general i de 40 euros per a membres d’agrupacions del COAC, associacions organitzadores, estudiants, jubilats i aturats.

Per a més informació, visita el web de l'AuS.

Recupera les sessions aquí:


Versió per a imprimirPDF version