Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Creative Commons

Jornada informativa sobre la fiscalitat a Girona. IVA, IRPF i novetats previstes

La Demarcació de Girona del COAC acollirà el dimarts 12 de desembre la Jornada sobre fiscalitat IVA - IRPF i les novetats previstes que farà l'empresa El Rengle Consultors SLU a totes les seus del COAC.

La jornada permetrà ampliar els coneixements pràctics de fiscalitat del autònom i pime, en IVA i IRPF, conèixer les despeses deduïbles a l’activitat professional i conèixer les novetats de la “Lei 6/2017 Reformas Urgentes del Trabajo Autónomo”.

Programa:

1- Despeses deduïbles a l'IVA. Analitzarem les despeses deduïbles a efectes d'IVA, explicant els casos més comuns entre els professionals arquitectes i la casuística d'Hisenda en les comprovacions de gestió tributària.

2- Despeses deduïbles a l'IRPF (Declaració de la renda de les persones físiques). Analitzarem les despeses deduïbles a efectes de l'IRPF, explicant els casos més comuns entre els professionals arquitectes i la casuística d'Hisenda en les comprovacions de gestió tributària.

3- Explicarem i analitzarem les novetats fiscals introduïdes amb la nova llei per a autònoms, que s'aplicarà a partir de l'1 de gener de 2018, aprovada pel Senat la setmana passada.

4- Torn obert de consultes

Les ponències aniran a càrrec d'Alejandro Astudillo, llicenciat en Administració d'Empreses i gerent d'El Rengle Consultors.


.
Versió per a imprimirPDF version