Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Màster en Direcció d'Empreses Immobiliàries Innovadores

Al novembre comença el Màster en Direcció d'Empreses Immobiliàries Innovadores de l'Escola Sert

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

El proper 3 de novembre comença la segona edició del Màster en Direcció d'Empreses Immobiliàries Innovadores(MDEI+I) de l'Escola Sert, que pretén establir un nou paradigma en la gestió immobiliària, en el qual les necessitats reals dels ciutadans, de la ciutat i de l'entorn es transformin en desenvolupaments urbanístics i projectes d'edificació amb un alt contingut d'innovació en els models, processos i productes convencionals.

Es tracta d'una formació puntera en el sector immobiliari que, a més a més, compta amb l'acreditació de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i títol propi per la Escola Sert del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i l’Associació de Promotors de Catalunya.

Així, si teniu interès en especialitzar-vos en l'anàlisi i gestió d'operacions immobiliàries des d'un punt de vista arquitectònic, constructiu, econòmic, financer, comercial i d'explotació, consulta el programa i les inscripcions.

El programa formatiu
L'empresa immobiliària requereix d'una adequació ràpida als criteris emergents d'edificació intel·ligent, sostenible, d'alta qualitat ambiental, digital i robòtica, alhora que hauria de plantejar processos amb la participació de tots els agents vinculats.

El caràcter professional i pluridisciplinari del màster ens permet pensar que els canvis impulsats des de la direcció de les empreses conjuntament amb els responsables de gestionar i d'analitzar les operacions immobiliàries poden assegurar l'èxit del repte plantejat.

Dos postgraus
Per a aquells professionals que no vulguin cursar el màster sencer, també s'ofereix la possibilitat de realitzar algun dels dos postgraus en què es divideix la formació: 

· Postgrau en Anàlisi i Gestió d'Operacions i Projectes Immobiliaris
· Postgrau en Promoció i Direcció d'Empreses Immobiliàries Innovadores 

Consulteu el programa formatiu 2020-2021 de l'Escola Sert.

Versió per a imprimirPDF version