Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

GRUPS TERRITORIALS

Els Grups Territorials del Col·legi d'Arquitectes estan formats per arquitectes col·legiats interessats en treballar al costat de la ciutadania per copsar les problemàtiques dels diferents districtes i barris. Els Grups de Treball Territorials tenen com a objectiu teixir relacions entre els arquitectes i els veïns i veïnes, institucions i organitzacions dels seus barris, per tal d'analitzar la situació dels districtes i buscar conjuntament solucions. Per altra banda, els Grups Territorials també tenen com a objectiu apropar l'arquitectura al ciutadans, ja sigui a través d'activitats de difusió (jornades, seminaris, etc.) com d'altres més tècniques relacionades amb dubtes respecte a l'exercici de la professió (normativa o competències, entre d'altres). 

Contacte:

T. 93 306 78 13
coac@coac.net
 
Actualment, el Col·legi compta amb un Grup Territorial per a cada un dels districtes de la ciutat de Barcelona: Ciutat Vella, Eixample, Gràcia, Sarrià - Sant Gervasi, Les Corts, Horta - Guinardó, Sants - Montjuic, Nou Barris, Sant Andreu i Sant Martí. 
 

Grup Territorial de Ciutat Vella

Text en construcció

Grup Territorial de l'Eixample

Text en construccióGrup Territorial de Gràcia

Text en construcció

Grup Territorial d'Horta-Guinardó

Text en construcció
 

Grup Territorial de Les Corts

Els Grup Territorial de Les Corts esta format per arquitectes col·legiats que tenen com a objectiu comú teixir relacions amb els veïns i veïnes, institucions i organitzacions del barri per tal d'analitzar la situació del districte i buscar conjuntament solucions.


Complementàriament, el Grup Territorial de Les Corts també acull el Grup de Treball de Mesures de lo Medieval, que organitza periòdicament activitats d'amidament d'edificis patrimonials i monuments de la ciutat emprant el sistema de mesures original. +info

 

Grup Territorial de Nou Barris

Text en construcció

Grup Territorial de Sant Andreu

Text en construcció

 

Grup Territorial de Sant Martí

Text en construcció

Grup Territorial de Sants-Monjuïc

Text en construcció

Grup Territorial de Sarrià-Sant Gervasi

Text en construcció