GRUPS TERRITORIALS

Els Grups Territorials del Col·legi d'Arquitectes estan formats per arquitectes col·legiats interessats en treballar al costat de la ciutadania per copsar les problemàtiques dels diferents districtes i barris. Els Grups de Treball Territorials tenen com a objectiu teixir relacions entre els arquitectes i els veïns i veïnes, institucions i organitzacions dels seus barris, per tal d'analitzar la situació dels districtes i buscar conjuntament solucions. Per altra banda, els Grups Territorials també tenen com a objectiu apropar l'arquitectura al ciutadans, ja sigui a través d'activitats de difusió (jornades, seminaris, etc.) com d'altres més tècniques relacionades amb dubtes respecte a l'exercici de la professió (normativa o competències, entre d'altres). 

Contacte:

T. 93 306 78 13
coac@coac.net
 
Actualment, el Col·legi compta amb un Grup Territorial per a cada un dels districtes de la ciutat de Barcelona: Ciutat Vella, Eixample, Gràcia, Sarrià - Sant Gervasi, Les Corts, Horta - Guinardó, Sants - Montjuic, Nou Barris, Sant Andreu i Sant Martí. 
 

Grup Territorial de Ciutat Vella

Text en construcció

Grup Territorial de l'Eixample

Text en construccióGrup Territorial de Gràcia

Text en construcció

Grup Territorial d'Horta-Guinardó

Text en construcció
 

Grup Territorial de Les Corts

Els Grup Territorial de Les Corts esta format per arquitectes col·legiats que tenen com a objectiu comú teixir relacions amb els veïns i veïnes, institucions i organitzacions del barri per tal d'analitzar la situació del districte i buscar conjuntament solucions.


Complementàriament, el Grup Territorial de Les Corts també acull el Grup de Treball de Mesures de lo Medieval, que organitza periòdicament activitats d'amidament d'edificis patrimonials i monuments de la ciutat emprant el sistema de mesures original. +info

 

Grup Territorial de Nou Barris

Text en construcció

Grup Territorial de Sant Andreu

Text en construcció

 

Grup Territorial de Sant Martí

Text en construcció

Grup Territorial de Sants-Monjuïc

Text en construcció

Grup Territorial de Sarrià-Sant Gervasi

Text en construcció