Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Jornada ARQ'17. Tecnologies emergents, noves oportunitats professionals

El proper 22 de març, de 16 a 18 h, tindrà lloc a la Sala d'Actes del Col·legi d'Arquitectes la Jornada d'orientació professional i laboral "ARQ'17: Tecnologies emergents, noves oportunitats professionals".

L’exercici de la professió ha experimentat una transformació per tal d’adaptar-se als canvis socials, tecnològics i econòmics que han tingut lloc a la nostra societat en els darrers anys. Així, s’ha produït una diversificació dels rols professionals i han aparegut nous perfils que han canviat el concepte tradicional de l’ofici d’arquitecte.

La formació, implicació social i capacitació dels arquitectes per resoldre problemes i abordar situacions complexes ha permès potenciar la seva participació activa en la societat actual per tal de gestionar un futur millor.

En aquest sentit, a la jornada es parlarà sobre l'arquitecte i la seva participació en diferents àmbits tecnològics, tant en l'àmbit professional com laboral. El Degà del COAC, Lluís Comerón, parlarà sobre els nous perfils professionals a través de l'enquesta.

Els ponents de l'acte seran: 
· Isidre Navarro - 
Realitat augmentada
· Schlomo Goldberg - Video mapping
· David Nogué - Open Data i anàlisi de dades
· Alberto Berga - Realitat virtual
. Carlos Fernandez - Disseny d'escenaris per a vídeojocs
                                                                                                                      Les intervencions d’aquests arquitectes, que estan desenvolupant projectes de referència en temàtiques relacionades amb les noves tecnologies, demostraran com els temps de crisi són també temps d’oportunitats.

Al final de l’acte es farà un pica-pica i tindreu l'oportunitat de conversar amb els ponents i compartir les vostres experiències.

La jornada és gratuïta i oberta a arquitectes i estudiants d'arquitectura. Pots recuperar-la en aquest enllaç:
Patrocinador: 
Versió per a imprimirPDF version