Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Jornada Tècnica: Introducció al BIM

El proper dia 17 de març l'Associació de Gestors de Polítiques Socials d’Habitatge de Catalunya (GHS), juntament amb el Col·legi d'Arquitectes, organitza una Jornada Tècnica d'introducció al BIM, que tindrà lloc a la Sala d'Actes de la seu de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (7a planta, edifici A, carrer 62, núm 16, Zona Franca, Barcelona).

La Jornada, que començarà a les 9.15 i finalitzarà a les 14 h, pretèn introduir la metodologia BIM als tècnics responsables d'habitatge municipal, aplicant-la a les administracions locals en la seva tasca de construcció i gestió de l'habitatge. S'introduiran els conceptes generals dels sistemes BIM (Building Information Modeling), i les possiblitats que ofereixen als professionals. Serà una jornada focalitzada en l’habitatge públic i l’administració local, basada en l'experiència pràctica.

Presentaran l'acte Lluís Hosta i Privat, president en funcions de GHS i d’AVS Catalunya, i Ramon Torra i Xicoy, gerent de l'AMB i conseller delegat d'Impsol. Seguidament, Xavier Gómez, coordinador del Grup de Treball BIM del COAC, farà una introducció als conceptes generals del BIM, explicant el marc actual i la situació del sector. Després, diversos ponents exposaran casos pràctics i diferents aspectes concrets del BIM.

La jornada és gratuïta, però cal inscriure's abans del 10 de març enviant el formulari d'inscripció a secretaria@ghscatalunya.org

Veure programa complet de la Jornada.


Les presentacions i material associat estaran disponibles en el web de GHS al dia següent de la realització de la jornada.
Versió per a imprimirPDF version