Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Eixample Comunicació

Jornades sobre Facility Management al Congrés d'Arquitectura

En el marc del Congrés d’Arquitectura 2016, el Grup de Treball de Facility Management del COAC ha organitzat durant aquest segon semestre de l’any quatre jornades sobre aquesta especialització de la professió.

Les jornades, que es realitzaran els mesos de juliol, setembre, octubre i novembre respectivament, mostraran les diferents vessants de l’especialització mitjançant conferències, debats i visites a casos d’èxit.

La primera jornada, anomenada “Facility Management aplicat a l’espai d'ús públic” i  organitzada en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona, tindrà lloc el proper dimecres 13 de juliol de 9 a 14.30 h.

L’acte estarà estructurat en dues parts. Primerament, de 9 a 11.30 h, el Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona acollirà quatre ponències a càrrec de Jordi Rovira, referent en BIM i Ecologia Urbana de l'Ajuntament de Barcelona; Josep Maria Miranda, director gerent d'ACEFAT; Antoni Buscadas, cap de la Brigada d’Obres i Serveis de l’Ajuntament del Prat del  Llobregat; Josep Barjuan, cap del Departament de logística i infraestructures de la Gerència de Seguretat i Prevenció de l'Ajuntament de Barcelona; i l'arquitecta Ariadna Miquel, cap del Departament de Prospectiva de Model Urbà de l’Ajuntament de Barcelona. Seguidament, es durà a terme un debat que serà moderat pels arquitectes Lluís Dalmau i Felip Neri. Clourà la primera part de la jornada la cinquena tinenta d’alcaldia de l’Àrea d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, Janet Sanz.

Després del debat, es visitaran i s’analitzaran tres exemples d'interiors d’illa: els Jardins de Tres Tombs, els Jardins Maria Matilde Almendros i, per últim, els Jardins Tete Montoliu on el degà del Col·legi d'Arquitectes, Lluís Comerón, clourà l’acte a l’equipament municipal situat a la mateixa illa.

Cal inscripció prèvia.

Consulta el programa detallat de la jornada.

Completaran les activitats sobre Facility Management del Congrés d’Arquitectura 3 jornades més. Al setembre s’organitzarà un acte a la  Delegació del Govern a Girona; a l’octubre, al Centre Penitenciari de Mas d’Enric a Tarragona i, per acabar, al novembre s’organitzarà la darrera jornada a la Ciutat de la Justícia de L’Hospitalet.

Versió per a imprimirPDF version