Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

El decano del COAC, Lluís Comerón, nuevo presidente del CSCAE

El decano del Colegio de Arquitectos de Cataluña (COAC), Lluís Comerón, ha sido elegido nuevo presidente del Consejo Superior de los Colegios de Arquitectos de España (CSCAE).
2017-11-20 17:45
Tornar

El degà del COAC, Lluís Comerón, elegit nou President del CSCAE

El degà del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), Lluís Comerón, ha estat elegit aquest dijous 16 de novembre nou President del Consejo Superior de los Colegios de Arquitectos de España (CSCAE).
2017-11-20 17:45
Tornar

Fiesta de presentación del nuevo Quaderns

El próximo jueves 23 de noviembre a las 20.30 h celebraremos en el Altell del COAC el lanzamiento del último número de la revista 'Quaderns d’Arquitectura i Urbanisme', acompañados de música y cervezas.

Se ruega confirmación de asistencia.

Recordad que los colegiados, si todavía no lo habéis recogido, tenéis el nuevo número a vuestra disposición en las diferentes sedes del Colegio.
PDF version

L'Arxiu i la Biblioteca del COAC col·laboren en l'exposició "Máquinas de vivir" del Centro Cibeles

CentroCentro Cibeles de Cultura y Ciudadanía de Madrid ha inaugurat l’exposició "MÁQUINAS DE VIVIR. Flamenco y arquitectura en la ocupación y desocupación de espacios", coproduïda per La Virreina Centre de la Imatge i en la qual col·labora el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

2017-11-20 13:15
Tornar

Claus per iniciar-se a la professió. Xerrada per a Joves al COAC

La Borsa de Treball del COAC, juntament amb l’Agrupació Joves Arquitectes de Catalunya i HNA, organitza una activitat adreçada a joves arquitectes i estudiants d’arquitectura, tant si estan col·legiats com si no.

A la primera part de la sessió, s’exposaran les dues opcions per començar a exercir com a professional:

· El treball per compte propi, TRADE
PDF version

Festa de presentació del nou Quaderns

El proper dijous 23 de novembre a les 20.30 h celebrarem a l’Altell del COAC el llançament del darrer número de la revista 'Quaderns d’Arquitectura i Urbanisme', acompanyats de música i cerveses.

Es prega confirmació d'assistència.

Recordeu que els col·legiats, si encara no l’heu recollit, teniu el nou número a la vostra disposició a les diferents seus del Col·legi.
PDF version

Presentación del veredicto de la 5ª Muestra de Arquitectura del Maresme y de los Premios Puig i Cadafalch

El pasado 11 de noviembre tuvo lugar en Mataró la presentación del veredicto de la 5ª Muestra de Arquitectura del Maresme, la 14ª edición de los Premios Puig i Cadafalch y el 2º Premio Puig i Cadafalch del Maresme.

El acto, que se celebró en la Casa Coll i Regàs, fue presidido por el alcalde de Mataró, David Bote; acompañado per la concejala de Urbanismo, Núria Moreno; y el decano del COAC, Lluís Comerón.

5ª Muestra de Arquitectura del Maresme
2017-11-13 15:30
Tornar

Presentació del veredicte de la 5a Mostra d’Arquitectura del Maresme i dels Premis Puig i Cadafalch

El passat 11 de novembre va tenir lloc a Mataró la presentació del veredicte de la 5a Mostra d’Arquitectura del Maresme, la 14a edició dels Premis Puig i Cadafalch i el 2n Premi Puig i Cadafalch del Maresme.

L’acte, que es va celebrar a la Casa Coll i Regàs, va ser presidit per l’alcalde de Mataró, David Bote; acompanyat per la regidora d’Urbanisme, Núria Moreno; i el degà del COAC, Lluís Comerón.

5a Mostra d'Arquitectura del Maresme
2017-11-13 15:30
Tornar

Publicació de la nova Llei de Contractes del Sector Públic

En data 9 de novembre de 2017 s'ha publicat al BOE la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de Contractes del Sector Públic, per la qual es transposen a l'ordenament jurídic espanyol les Directives del Parlament Europeu i del Consell 2014/23/UE i 2014/24/UE, de 26 de febrer de 2014.
2017-11-09 13:15
Tornar

No t'ho perdis! Novembre 2017

AQUEST APARTAT RECULL ALGUNS DELS ACTES I EXPOSICIONS MÉS INTERESSANTS DEL MOMENT I EN FA UN PETIT RESUM. NO US PERDEU LES RECOMANACIONS DEL MES PER ESTAR AL DIA!
2017-11-06 18:00
Tornar

Pàgines