Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Homenajeamos en Instagram a los edificios más desconocidos de la nueva edición del 48h Open House

El fin de semana del 27 y 28 de octubre vuelve a la ciudad el 48h Open House Barcelona y, un año más, el COAC colabora en el evento. 

Como ya es habitual, la sede de Plaça Nova será uno de los edificios que se podrán visitar durante el festival de arquitectura. Este año, además, coincidiendo con el festival, el Archivo Histórico del COAC tiene previsto iniciar un ciclo especial de entradas en Instagram. 

2018-10-19 14:57
Tornar

El COAC te recomienda qué visitar durante el 48h Open House BCN

El fin de semana del 27 y 28 de octubre vuelve a Barcelona el festival de arquitecura de la ciudad. Con motivo del 48h Open House BCN, el COAC quiere recomendarte algunos de los edificios más interesantes que podrás visitar durante estos dos días.
2018-10-17 15:40
Tornar

Oberta la convocatòria de les Beques de Delegat/da de Curs 2018 - 2019

El delegat/da de curs ha de ser un arquitecte/a col·legiat, amb habilitats socials i capacitat per comunicar-se en públic. Ha d'estar especialment motivat per la temàtica que s'imparteix al programa formatiu, ser responsable i tenir nocions digitals a nivell de software.
2018-07-19 11:45
Tornar

Postgrau. Projectar l'Hotel del segle XXI (4a edició)

Especialització en l'arquitectura i el disseny de la indústria hotelera i s'assolirà el coneixement necessari pel domini del disseny d'equipaments hotelers.
PDF version

Miàs Arquitectes gana el concurso para la reforma del Passeig de la Indústria y la Plaça de l’Ajuntament de Banyoles

El estudio Miàs Arquitectes, del arquitecte Josep Miàs, será el encargado de definir la reforma del Passeig de la Indústria y de la nueva Plaça de l’Ajuntament de Banyoles. La propuesta presentada por el equipo del arquitecto de Banyoles ha ganado el concurso convocado por el consistorio y prevé un paseo más peatonal, mejorando la conexión con el Barri Vell.
2018-10-17 14:08
Tornar

AuS colabora en la V Semana de la Madera

Entre los días 19 y 28 de octubre se celebra la V Semana de la Madera. La Agrupación Arquitectura y Sostenibilidad del COAC (AuS) colabora en las siguientes actividades, que tendrán lugar en la sede de Plaça Nova:

Lunes 22 de octubre

19.00 h: Presentación del libro" Upcycling Wood", de Bruno Sève

PDF version

El COAC et recomana què visitar durant el 48h Open House BCN

El cap de setmana del 27 i 28 d'octubre torna a Barcelona el festival d'arquitecura de la ciutat. Amb motiu del 48h Open House BCN, el COAC et vol recomanar alguns dels edificis més interessants que podràs visitar durant aquests dos dies.
2018-10-17 15:40
Tornar

Miàs Arquitectes guanya el concurs per a la reforma del Passeig de la Indústria i la Plaça de l’Ajuntament de Banyoles

L'estudi Miàs Arquitectes, de l’arquitecte Josep Miàs, serà l’encarregat de definir la reforma del Passeig de la Indústria i de la nova plaça de l’Ajuntament de Banyoles. La proposta presentada per l’equip de l’arquitecte banyolí ha guanyat el concurs convocat pel consistori i preveu un passeig més peatonal, millorant la connexió amb el Barri Vell.
2018-10-17 14:08
Tornar

Jornada de la FMC: Transformación digital y simplificación de los permisos de obras

La Federación de Municipios de Cataluña, con la colaboración del COAC y otros colegios profesionales, organiza el 6 de noviembre la jornada "Transformación digital y simplificación de los permisos de obras", que tendrá lugar en el CAATEEB.
PDF version

Jornada de l'FMC: La transformació digital i la simplificació dels permisos d'obres

La Federació de Municipis de Catalunya, amb la col·laboració del COAC i altres col·legis professionals, organitza el 6 de novembre la jornada "Transformació digital i simplificació dels permisos d’obres", que tindrà lloc al Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona.
PDF version

Pàgines