Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Pexels

Nous cursos subvencionats organitzats per l'Escola Sert i Egara Formació

L’Escola Sert i Egara Formació ofereixen dos nous cursos de cara a inicis del curs vinent: “Assessorament per a la creació d’empreses” i “Tècnica de venda i formació de venedors”.

La col·laboració entre ambdues entitats té per objectiu proporcionar formació subvencionada per part del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. En aquest conveni també s’emmarquen els cursos que es realitzaran al juliol sobre “Eines de Coaching nivell 1” i ”Gestió empresarial per a treballadors autònoms”.

Els cursos estan dirigits a tots aquells treballadors/es adscrits al Règim General, autònoms/es o aturats/es que tinguin interès a formar-se en els següents àmbits.

Assessorament per a la creació d’empreses

Es desenvoluparà del 18 de setembre al 9 d’octubre del 2018 al Col·legi Professional de l’Audiovisual de Catalunya (c/ Casp, 130, Barcelona) i se centrarà en el desenvolupament d’un pla de negocis i la creació d’empreses. Al llarg de les 30 hores del curs, l’alumne aprendrà les diverses iniciatives per tirar endavant un projecte empresarial viable, les diferents activitats administratives que s’han de realitzar i les eines jurídiques disponibles.

Per a més informació, consulta el programa.

Tècnica de venda i formació de venedors

Una formació de 40 hores, del 26 de setembre al 19 d’octubre del 2018, que ajudarà a obtenir coneixements de l’àmbit comercial, especialment a analitzar i comprendre els elements que intervenen en una presentació comercial i les necessitats dels clients. La formació tindrà lloc al Col·legi Professional de l’Audiovisual de Catalunya (c/ Casp, 130, Barcelona).
Per a més informació, consulta el programa.

“Eines de Coaching nivell 1”

La formació realitzada a juliol al Col·legi d’Enginyers Tècnics d’Obres Públiques de Catalunya. En total seran 30 hores que permetran a l’alumne conèixer què és el coaching, quins són els seus principis bàsics i quina és la seva utilitat en els diferents contextos.

El curs dirigit a tots aquells treballadors/es adscrits al Règim General, autònoms/es i aturats/es que necessiten formació en l’àmbit del coaching i el lideratge, enfocats tant a un mateix com a equips de treball.

“Gestió empresarial per a treballadors autònoms”

El curs realitzat a juliol al Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya. 

A través de la formació, els alumnes coneixeran més a fons els conceptes generals del treballador autònom, les tendències que la societat està seguint en relació al mercat laboral, els avantatges i oportunitats de ser freelance o la tributació del treballador autònom, entre moltes altres qüestions.

 

 

7/02/2018
Tornar