Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Accés a l'arxiu i consulta. L’accés a les diferents seus de l’Arxiu Històric del COAC és lliure per als arquitectes col·legiats així com per a qualsevol ciutadà major de 18 anys interessat en la investigació arquitectònica. En alguna seu, l'accés a la sala de consulta es fa a través de cita prèvia. 

Informació presencial. L’Arxiu Històric del COAC ofereix suport i atenció personalitzada als arquitectes i usuaris en general per als seus treballs de recerca. Igualment, els ajuda pel que fa a la localització de recursos externs.

Accés a la base de dades documental Arxitectura. L’Arxiu Històric del COAC posa a l’abast dels arquitectes col·legiats i investigadors en general la base de dades digital “Arxitectura”, des de la qual es pot consultar en una sola interfície tota la documentació que conserva l’Arxiu Històric, independentment de la demarcació on estigui conservada. La consulta permet ja en molts casos consultar —en línia— documentació digitalitzada, atès que l'Arxiu es troba en procés de digitalitzar el seu fons.  

Servei Didàctic. Les Escoles d’Arquitectura podran visitar i conèixer el funcionament de l’Arxiu Històric del COAC. Aquest servei sempre s’haurà de sol·licitar per escrit  per adequar-lo al calendari i possibilitats del centre.

Clica aquí per consultar els serveis que inclou el tram Complementari                                                                                     

Accés a l'arxiu i consulta. L’accés a les diferents seus de l’Arxiu Fotogràfic del COAC és lliure per als arquitectes col·legiats així com qualsevol ciutadà major de 18 anys interessat en el patrimoni fotogràfic i la investigació arquitectònica. 

Accés i consulta a la base de dades documental Arxitectura. L’Arxiu Històric del COAC posa a l’abast dels arquitectes col·legiats i investigadors en general la base de dades digital “Arxitectura”, des de la qual es pot consultar en una sola interfície tota la documentació que conserva l’Arxiu Històric, independentment de la demarcació on estigui conservada. La consulta permet ja en molts casos consultar —en línia— documentació digitalitzada, atès que l'Arxiu es troba en procés de digitalitzar el seu fons.

Informació presencial. L’Arxiu Fotogràfic del COAC ofereix suport i atenció personalitzada als arquitectes i usuaris en general per als seus treballs de recerca. Igualment, els ajuda pel que fa a la localització de recursos externs.        

Accés a la Biblioteca  i consulta. L’accés a les biblioteques del COAC és lliure per als arquitectes col·legiats als col·legis d’Espanya i per als usuaris amb altres vinculacions amb el COAC. Els arquitectes del COAC poden autoritzar a altres persones a usar la biblioteca en nom seu. 

Informació presencial. El servei d’informació de les biblioteques del COAC ofereix atenció personalitzada per resoldre qualsevol dubte relacionat amb el funcionament, serveis i recursos de la Biblioteca. També  dóna suport en la cerca d’informació a partir del catàleg propi o de la consulta a altres bases de dades o catàlegs externs.

Accés al Catàleg online de la Biblioteca i consulta. La Biblioteca del COAC posa a l’abast dels arquitectes col·legiats i investigadors en general la base de dades del seu fons, des de la qual es pot consultar en una sola interfície tot el fons bibliogràfic (de més de 180.000 referències), independentment de la demarcació on estigui conservada.  

Préstec. Els arquitectes col·legiats i usuaris autoritzats es poden endur en préstec llibres, revistes i documents audiovisuals.  Els col·legiats poden sol·licitar qualsevol material per a préstec que no es trobi al fons de la biblioteca del COAC a través del Servei de Préstec Interbibliotecari (Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya).

Clica aquí per consultar els serveis que inclou el tram Complementari                                                                                     

Accés als actes i exposicions. El COAC organitza de forma contínua actes, exposicions, debats i trobades de tot tipus destinades a difondre i promoure l'arquitectura, que són de lliure accés tant per als arquitectes col·legiats com per a la ciutadania en general.

Publicacions. El COAC posa a disposició dels arquitectes i la ciutadania en general publicacions digitalitzades i apps de contingut arquitectònic que han estat produïdes directament pel Col·legi o bé en col·laboració amb altres institucions. 

Subscripció a la revista Quaderns d'Arquitectura i Urbanisme. Els arquitectes col·legiats gaudeixen d'una subscripció gratuïta a la Revista Quaderns, de periodicitat anual, que ofereix una visió crítica i de referència de l'arquitectura catalana i internacional i reflexiona sobre la contribució dels arquitectes a la realitat del seu entorn. 

Clica aquí per consultar els serveis que inclou el tram Complementari                                                                                     

Participació a les Mostres.  Els arquitectes col·legiats al COAC tenen la possibilitat de presentar-se a la Mostra d'Arquitectura Catalana en les diverses edicions que es convoquen.  Els arquitectes col·legiats que presenten obra a una Mostra han de fer un pagament en concepte de drets de participació.

Tornar a la pàgina anterior

Versió per a imprimirPDF version