Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Propers Actes

Del Dm, 27 setembre fins Dm, 11 octubre
Dimarts de 15:00 h a...

Obertes les inscripcions per al curs de càlcul i disseny...

Obertes les inscripcions per al...

Premis El Temps de les Arts

Es convoca la 2a edició dels Premis El Temps de les Arts

Imatge: 
© Premis El Temps de les Arts
El portal digital de difusió cultural El Temps de les Arts ha obert la convocatòria dels II Premis El Temps de les Arts, oberts a projectes realitzats durant el període 2021-2022 en tots els territoris de parla catalana. L’objectiu és premiar l’excel·lència i el valor artístic i patrimonial, així com l’impacte social i transformador dels nostres creadors.

Després de l’èxit de la primera convocatòria, a la qual es van presentar més de 500 projectes entre les diferents disciplines, es reprenen els premis que enguany tindran les següents categories: Arquitectura, Arts Visuals, Arts Escèniques, Música Clàssica, Música Popular, Patrimoni i Cinema Experimental.

Els guardonats, que rebran una peça de l’artista Perejaume i 3.000 euros, es donaran a conèixer el 19 de juny en un programa que serà retransmès simultàniament a totes les televisions i ràdios públiques dels nostres territoris.

Premis en l'àmbit de l'Arquitectura i el Patrimoni
Pel que fa al Premi d'Arquitectura, s’atorga a projectes arquitectònics contemporanis de qualsevol tipologia: nova planta, rehabilitació, paisatgisme, i en qualsevol emplaçament: urbà o rural. Es valoraran aquelles intervencions que reflecteixin els canvis i les transformacions que s’estan duent a terme des de l’arquitectura.

El Jurat d'Arquitectura està format per Marina Sender, presidenta del Col·legi d’Arquitectes de València; Joan Cerdà, president de la Demarcació de Mallorca del Col·legi Oficial d’Arquitectes de les Illes Balears; i Jordi Batlle.

D'altra banda, el Premi de Patrimoni reconeix aquells projectes temporals o permanents que tinguin com a principal premisa la promoció, protecció, restauració o valoració del patrimoni, material o immaterial, promogudes per museus, entitats socials i culturals, fundacions, associacions, col·lectius o persones individuals vinculades al patrimoni cultural.

El Jurat de Patrimoni està format per Mònica Borrell, directora del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona; Irene Ballester, membre del Consell Valencià de Cultura; Cristina Ortiz, cap de l’Àrea de Gestió Cultural de la Catedral de Mallorca i del Museu d’Art Sacre de Mallorca; i Xavier Llovera, director del Departament de Patrimoni Cultural del Govern d’Andorra.

Presentació de propostes
El termini de presentació de propostes finalitza al 3 d’abril de 2022. Podeu consultar les bases de la convocatòria al web dels premis, on trobareu també el formulari d'inscripció per participar-hi.
 
 
2/02/2022
Tornar