Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Canvi del sistema de signatura al portal d’IIT del Col·legi

ATENCIÓ! CANVI POSPOSAT
Després de saber que Oracle ha posposat la data d'actualització de Java, el COAC ha decidit ajornar el canvi del sistema de signatura al portal d’IIT que estava previst per al 23 de març. Tan bon punt es confirmin les noves dates del canvi, informarem als col·legiats a través del web i els canals habituals.


El COAC posarà en marxa un nou sistema de signatura electrònica de documents per als Informes d’Idoneïtat Tècnica (IIT). El canvi té lloc després de conèixer que properament el programa Java s’actualitzarà amb una nova versió que ja no permetrà fer la signatura digital tal com es fa ara mateix. Per aquest motiu, el Col·legi ha decidit implantar un nou sistema que no utilitzi Java i que evitarà les actualitzacions que els usuaris han de fer de forma recurrent.

El procés d’implantació tindrà lloc el dia 23 de març i durarà entre 24 i 48 hores. En aquest interval de temps poden produir-se petits talls intermitents en el procés de signatura (no així en la resta de funcionalitats de l’aplicació). Per aquest motiu, si teniu documents pendents de validar, us recomanem que els signeu abans del dijous 23 de març o a partir del dilluns 27 de març.

El nou sistema incorpora els últims estàndards de seguretat i compatibilitat i és totalment autònom (no depèn de proveïdors externs al Col·legi), de manera que suposarà una clara millora per a l’aplicació dels IIT del Col·legi.

Per a qualsevol consulta, estem a la vostra disposició o bé al telèfon d’Atenció a l’Arquitecte 93 306 78 03 o bé per correu electrònic a visat.bcn@coac.net
6/03/2017
Tornar