Concurs per al projecte de comissariat que representarà Catalunya a la Biennal de Venècia

Concurs per al projecte de comissariat que representarà Catalunya a la Biennal de Venècia

Imatge: 
© Institut Ramon Llull. Pavelló català a la Biennal de Venècia 2018
L'Institut Ramon Llull convoca, per 5a vegada, un concurs públic per escollir el projecte de comissariat que representarà Catalunya a la 17a Biennal d’Arquitectura de Venècia, que tindrà lloc del 23 de maig al 29 de novembre de 2020 i serà comissariada per l'arquitecte libanès Hashim Sarkis.

El projecte que l’Institut Ramon Llull presenti a la Biennal de Venècia per la seva inclusió al programa dels Eventi Collaterali ha d’incloure una exposició inèdita i aportar valor al discurs proposat per Hashim Sarkis des de la singularitat de l’arquitectura catalana.

Un comitè d’experts escollirà un màxim de tres propostes finalistes i convidarà els seus autors a participar en una segona volta. El Llull nomenarà el guanyador d’aquest procés i comunicarà el seu veredicte a partir del dia 24 de juliol.

La degana del COAC, Assumpció Puig, presidirà el comitè d'experts, que estarà format per Pau Solà-Morales, president de l’Arquin-FAD; Pep Quílez, vicepresident de l'AJAC; Pati Nuñez i Estel Ortega, comissàries del Pavelló Català del 2017, i Francesc Serés, director de l’Àrea de Creació del Consorci de l’Institut Ramon Llull.

El termini màxim de recepció de sol·licituds és el dilluns 8 de juliol de 2019 a les 12 h.

Consulta les bases al web de l'Institut Ramon Llull‏.
18/06/2019
Tornar