Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

AJUTS PER A L'ARRANJAMENT D’HABITATGES DE PERSONES EN SITUACIÓ DE VULNERABILITAT

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

El Consorci de l'Habitatge de Barcelona ja ha fet pública la convocatòria de l’any 2022  per a la concessió de subvencions adreçades a propietaris d'habitatges d'ús residencial per a l'arranjament d'habitatges de persones en situació de vulnerabilitat. Únicament es tramitaran  les sol·licituds presentades i no resoltes en el marc de la convocatòria general de 2021, publicada al DOGC núm. 8525, de 10 d'octubre de 2021 i seran tramitades de conformitat amb la mateixa. 

Les subvencions previstes en aquesta convocatòria es regeixen per les Bases Reguladores d'ajuts a la rehabilitació d'habitatges específiques per a la ciutat de Barcelona i compten amb una dotació pressupostària inicial de 3.719.466,82 euros € (ref. BDNS 635347).

Objectiu
Garantir les condicions d’habitabilitat, seguretat, accessibilitat, higiene i eficiència energètica mínimes (les especificacions tècniques estan recollides en l’annex 3 de la convocatòria).

Persones beneficiàries
Persones físiques o jurídiques que siguin usuàries habituals i permanents de l’habitatge en el qual convisqui una unitat de convivència que disposi d’un informe socioeconòmic que acrediti la seva situació de vulnerabilitat.

Consulteu tota la informació de la convocatòria del 2021 

4/10/2022
Tornar