Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Descarbonitzant l'arquitectura

JORNADA | Descarbonitzant l'arquitectura

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
SOLD OUT!  Tanquem inscripcions per qüestions d'aforament davant la resposta massiva d'inscripcions a la jornada! 
_______________________________
El proper 17 de novembre, el COAC i el CSCAE organitzen una jornada sobre la descarbonització de l’arquitectura, concebuda per informar el col·lectiu d’arquitectes sobre els reptes que la descarbonització projecta sobre l’exercici professional. 

Descarrega't el programa complet!

La jornada pretén promoure un canvi de visió que permeti que la professió sigui un actiu determinant en la transició cap a una societat descarbonitzada. També proposar i liderar una Agenda 2026 que aprofiti al màxim els nous instruments que planteja l'esborrany de la nova versió de la Directiva Europea d'Eficiència Energètica dels Edificis (EPBD)

La sessió, doncs, servirà per escenificar el compromís amb aquesta Agenda 2026, un document que ens permeti liderar el canvi i associar-nos amb les principals agendes de descarbonització promogudes per altres agents del sector. 

Comptarem amb la participació de l’eurodiputat del Parlament Europeu, Marcos Ros Sempere, el director general d’Agenda Urbana i Arquitectura del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Iñaqui Carnicero; el director general d'Habitatge i Sòl del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Javier Martín; la presidenta del Consell d’Arquitectes d’Europa (CAE), Ruth Schagemann, la presidenta del CSCAE, Marta Vall-Llosera, i el degà del COAC, Guim Costa.  

El programa de la sessió és el següent: 

9.00 h - Inici jornada
9.15 h – Benvinguda 
10.00 h – Sessió 1: Les agendes del canvi 
12.00 h – Pausa cafè 
12.20 h – Sessió 2: Els instruments clau
14.00 h – Pausa
15.30 h – Sessió 3: El gran repte: materials sostenibles i estratègies bioclimàtiques 
17.15 h – Workshops 
18.15 h – Cloenda: cap a una agenda comuna 

La sessió és oberta a tothom, però l'aforament és limitat. Reserva’t la data i comencem a treballar junts per la descarbonització de l’arquitectura! 

Versió per a imprimirPDF version