Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Formes part de les Llistes de Pèrits? Valida les teves dades per confirmar que hi vols continuar estant

Entre els dies 19 i 26 de març el COAC farà un procés d’actualització de les Llistes de pèrits 2018 per tal que els arquitectes que ja hi figuren d’anys anteriors, però que a la darrera convocatòria no van validar les seves dades ho facin ara.

L’objectiu d’aquesta acció és el de poder garantir un servei eficient tant als ciutadans com als òrgans judicials i administratius, gràcies a unes llistes que incloguin els col·legiats que hagin confirmat expressament la seva voluntat de ser-hi aportant unes dades correctes.

Validació de dades
La manera d’actualitzar-les és ben senzilla. Entre els dies 19 i 21 de març tots aquells que us trobeu en aquesta situació rebreu un correu electrònic del COAC a tots els vostres comptes de correu que consten a les llistes. Activant l’enllaç que portarà inclòs el missatge podreu visualitzar la vostra informació: dades de contacte, especialitats, assignacions a organismes i partits judicials, currículum voluntari etc.

Caldrà aleshores que reviseu les dades registrades, actualitzant o eliminant les que no es corresponguin, complementant les que faltin o bé, en cas que estigui tot correcte, validant tot el que hi apareix. Recordeu que podeu també posar la formació qualificada que tingueu en matèria pericial i de mediació I autoritzar perquè aquesta informació figuri a les llistes que tornarem a enviar actualitzades als respectius organismes.

En el cas de no voler seguir formant part de les llistes, podreu donar-vos de baixa.

Què passa si no valido les meves dades?
És molt important, en el cas de voler seguir apareixent a les llistes, fer aquest tràmit de validació. Passat el 26 de març (hi ha temps fins abans de les 24:00 h d’aquell dia) les persones que no hagin validat les seves dades a les llistes no podran continuar formant-ne part, donat que el COAC no podrà garantir la validesa de la seva informació.

Els arquitectes que es van donar d’alta per primer cop en la darrera convocatòria de les llistes o bé ja van validar o actualitzar les seves dades no és necessari que facin res, però aquesta és una bona oportunitat si volen canviar o actualitzar alguna cosa.

Tens dubtes? Truca’ns o escriu-nos
Per qualsevol consulta, pots trucar a la Secretaria de l'Agrupació d'Arquitectes Experts Pericials, Forenses i Mediadors del COAC (93 306 78 28) o enviar un correu electrònic a agrupacions@coac.net.
9/03/2018
Tornar